КМ. «Динамо» (U19) - КУБГ – 12:0. Звіт про матч

КМ. «Динамо» (U19) - КУБГ – 12:0. Звіт про матч

Гра закінчилася перемогою підопічних Ігоря Костюка із розгромним рахунком 12:0. Сім голів наша команда провела у першому таймі, і ще п’ять – у другому. Відзначимо, що в поєдинку дозволялися зворотні заміни.Динамівці володіли беззаперечною перевагою у всіх компонентах гри, тому не дивно, що досить швидко почали втілювати її у забити м’ячі.

Початок розгрому суперника поклав Ісадченко, який чітко виконав пенальті після того, як студенти у власному штрафному майданчику збили Горбача.

Одразу ж суперник мав нагоду зрівняти рахунок після передачі зліва та удару з лінії штрафного майданчика, але Ігнатенко у стрибку перевів м’яч на кутовий. А уже у наступній контратаці рахунок подвоїв Горбач, який скористався хорошою передачею Назара Волошина з лівого флангу та приблизно з центру штрафного майданчика переправив м’яч у сітку. До великого рахунок довів Єфименко, який вразив дальній кут із району правого кута воротарського майданчика. А автором гольової передачі знову став Назар Волошин.

Наступного голу довелося чекати ще п’ять хвилин: Глушач п’ятою відкотив м’яч на лінію воротарського майданчика під удар Горбачу, той обіграв суперника та влучно пробив у ціль, оформивши дубль. Наприкінці першої половини зустрічі наша команда відзначилася ще двічі: спочатку пенальті, який заробив Єфименко після подачі від кутової позначки, чітко виконав Глушач. А буквально у наступній же атаці Горбач став автором хет-трику, пробивши голкіпера суперника метрів із 16-ти.  Ну а за дві хвилини до свистка на перерву відзначився вже сам Назар Волошин, який, отримавши м’яч у штрафному майданчику, майстерно перекинув воротаря.

У другому таймі господарі продовжили домінувати на полі та чинити розгром суперника. Автором восьмого забитого м’яча став Кирило Попов, який скористався помилкою суперника, прийняв м’яч та з лінії воротарського майданчика переправив м’яч у сітку. У середині тайму Бодня результативно виконав небезпечний штрафний удар, призначений метрах у 17-ти від воріт, спрямувавши м’яч точно у правий верхній кут.

Не пройшло і двох хвилин, як знову відзначився Волошин, який промчався трохи правіше центра, прокинув собі м’яч на хід та вразив дальній кут воріт студентів.

Але і на цьому динамівці не зупинилися. Спочатку одразу двоє наших гравців – Глушач та Попов одночасно вийшли до воріт КУБГ, перший відкотив на другого, і Кирило переправив м’яч вже у порожні ворота. А потім Попов ледь не оформив хет-трик: після удару Рязанцева до нього відскочив м’яч, але удар нашого нападника після добивання прийняла на себе стійка. А остаточний рахунок встановив Єфименко, якого партнер пасом зліва вивів один на один із воротарем, і Дмитро спокійно перекинув голкіпера – 12:0.

Контрольний матч

21.02.2020. Конча-заспа. Манеж НТБ «Динамо»

«Динамо» (U19) – КУБГ – 12:0 (7:0)

«Динамо»: Ігнатенко (Тугай, 46), Опанасанко, Дьячук. Бомащук (Гук, 46), Мащенко, Глушач  (гравець на перегляді, 46), Ісадченко, Бодня, Єфименко (Рязанцев, 46), Н. Волошин, Горбач (Попов, 46).

Голи: Ісадченко (13, з пен.), Горбач (15, 24, 41), Єфименко (19, 87), Глушач (40, з пен.), Н. Волошин (44, 78), Попов (59, 81), Бодня (76).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер