КМ. «Динамо» (U19) – «Джуніорс» - 1:0. Звіт про матч

КМ. «Динамо» (U19) – «Джуніорс» - 1:0. Звіт про матч

Насамперед слід сказати про те, що наставник «біло-синіх» активно готує команду до весняної частини сезону, а до матчу із загребським «Динамо» в Юнацької лізі УЄФА залишається трохи більше трьох тижнів. Футболісти планово отримують навантаження і зіграються. Серед молодих футболістів є і представники академії, яким потрібно трохи більше часу, щоб інтегруватися в нове для себе середовище.

Перший тайм хоч і завершився без голів, але ігрова перевага, безперечно, була у гравців «Динамо». Нагнітаючи атмосферу біля чужих воріт, активно діяли на чужій половині поля Велетень і Волошин. По разу на ударних позиціях опинялися Ванат і Бодня, але їхнім ударам головою бракувало точності.

З першого тайму слід виділити два моменти біля воріт «Джуніорс». Спершу Ванат, який фактично викотився сам-на-сам із голкіпером, не зміг обіграти воротаря і втратив свій шанс. А перед свистком на перерву Велетень сам створив і сам же втратив потенційно гольовий момент. Увірвавшись до штрафного майданчика, нападник обіграв захисника і міг завдавати удар, але замість цього став обігрувати ще одного опонента, заплутався і втратив м'яч.

Як зазначено вище, наставник «біло-синіх» надає ігровий час усім футболістам, тому в перерві відбувся ряд замін. Незважаючи на статус аматорів, футболісти «Джуніорс» дали справжній бій команді Ігоря Костюка. Нехай гостям лише зрідка вдавалося досягти штрафної суперника, в обороні вони діяли практично бездоганно.

Результат цього протистояння вирішив єдиний м'яч. І забитий він був із пенальті. Єфіменко увірвався до штрафної зліва, розгойдав захисника, але в підсумку опинився на газоні. 11-метровий узявся виконувати Ісаєнко і потужно пробив трохи лівіше від центру.

До кінця тайму проявляли активність Надольський і Шулянський, але подвоїти перевагу киян їм так і не вдалося.

1:0 - мінімальна, але впевнена перемога «Динамо» (U19). 

Контрольний матч

20.01.2020. с. Віта-Литовська, манеж НТБ «Динамо». 50 глядачів

«Динамо» (U19) – «Джуніорс» - 1:0 (0:0)

«Динамо»: Моргун (Слуцький, 31), Мащенко (Скорко, 31), Ярош, Дячук (Біловар, 31), Хондак, Бодня (Білошевський, 46), Окоро (Надольський, 46), В.Волошин (Н.Волошин, 46), Блізніченко (Єфіменко, 46), Велетень (Шулянський, 46), Ванат (Ісаєнко, 46).

«Джуніорс» (стартовий склад): Румянцев, Ремезовський, Скляренко, Курята, Яременко, Рожок, Трусевич, Скрипник, Бахрамов, Апанчук, Костяний.

Гол: Ісаєнко (79, с пенальти).

Попередження: В.Волошин (15), Окоро (36), Біловар (65) – Яременко (48).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер