КМ. «Динамо» U19 - «Діназ» - 5:2. Звіт про матч

КМ. «Динамо» U19 - «Діназ» - 5:2. Звіт про матч

Підопічні Ігоря Костюка завершують підготовку до другої частини сезону на клубній базі, в рамках якої минулого тижня зіграли контрольний матч із командою Київського Університету імені Бориса Грінченка (12:0). Сьогоднішнім суперником киян став «Діназ».

Команда з Вишгороду, яка в січні у контрольній зустрічі переграла молодіжний склад «Динамо» (3:2), влаштувала справжню бойову перевірку й юнакам «біло-синіх» перед відновленням сезону. 

На старті поєдинку «Динамо» вдалося встановити контроль над ходом гри та вже на 10-й хвилині вийти вперед завдяки голу Назарія Волошина, який грав на позиції центрального форварда.

Однак на екваторі першого тайму «Діназ» перехопив ініціативу, і динамівцям довелося більше уваги приділяти обороні та намагатися зловити суперників на контратаках. 

На 24-й хвилині Єфіменко у боротьбі з захисником впав у штрафному «Діназа», але свисток арбітра промовчав. Після цього Рязанцев пробивав із близької дистанції, внаслідок чого кияни заробили кутовий, який, втім, не став небезпечним.

Проте трохи пізніше «Динамо» вдалося провести ударний відрізок і забити двічі протягом кількох хвилин – на 26-й хвилині відзначився Ісадченко, а на 28-й – Єфіменко. Третій м’яч киян був забитий із пенальті, який заробив і реалізував сам Дмитро, відправивши м’яч у протилежний від голкіпера кут.

«Діназ» одразу ж відквитав один гол – один із найнебезпечніших гравців цієї команди Авдалян скористався невдалим виходом Моргуна з воріт і перекинув динамівців, які страхували голкіпера. 

Але до кінця тайму «біло-сині» забили ще один м’яч, встановивши комфортну перевагу – 4:1. Цього разу після передачі від Назарія Волошина відзначився Рязанцев.  

Після перерви Назарій Волошин створив кілька нагод, щоб забити ще, у тому числі мав вихід один на один із голкіпером. Однак на 60-й хвилині нападник пішов із поля з одним голом в активі, поступившись місцем Кирилу Попову. 

У цілому другий тайм виявився менш результативним – команди діяли доволі жорстко та емоційно в єдиноборствах і більшу частину часу проводили в середині поля, а рідкісні виходи до воріт не несли гостроти. 

Для «Діназа» гольовим став стандарт, який гості з Вишгорода заробили на лінії штрафного з лівого флангу та на 70-й хвилині забили свій другий м’яч.

Протягом другої 45-хвилинки Ігор Костюк традиційно застосував ротацію складу, залучивши до гри всіх футболістів, які були заявлені на спаринг. Зокрема, на полі з’явився Михайленко, котрий відновився після травми, яку отримав ще восени у поєдинку Юнацької ліги УЄФА проти ПАОКа. Саме Микола виходив на ворота «Діназа» на 77-й хвилині, його удару завадив воротар, однак добивання Мащенка встановило підсумковий рахунок – 5:2.

Наступний матч буде для юнаків «Динамо» вже офіційним - 6 березня (базова дата) «біло-сині» приймуть «Маріуполь» у рамках 16-го туру чемпіонату України серед юнацьких команд.

Контрольний матч 

29.02.2020. Манеж НТБ «Динамо», с. Віта-Литовська 

«Динамо» U19 – «Діназ» 5:2 

«Динамо» U19: 1. Моргун - 25. Опанасенко, 14. Дьячук, 4. Біловар (К), 2. Мащенко - 6. Бодня, 15. В. Волошин, 18. Ісадченко, 8. Єфіменко, 9. Рязанцев - 10. Н. Волошин

На заміни виходили: 12. Ігнатенко, 19. Гук, 11. Глушач, 21. Михайленко, 3. гравець на перегляді, 17. К. Попов 

Голи: Н. Волошин (10), Ісадченко (26), Єфіменко (28, пен.), Рязанцев (45), Мащенко (77) – Авдалян (28), Помазан (70)

Попередження: Дьячук (14), Рязанцев (42)

Вилучення: А. Волошин (36) («Діназ»)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер