КМ. «Динамо» U19 - «Десна» U19 - 1:2. Голи та коментар Ігоря Костюка (+ВІДЕО)

КМ. «Динамо» U19 - «Десна» U19 - 1:2. Голи та коментар Ігоря Костюка (+ВІДЕО)

- У першому таймі вийшли хлопці, які вже були у нас - вони краще розуміють наші вимоги та мають кращу якість. Тому була така динамічна гра, ми створили достатню кількість моментів. Але недопрацювали в завершальній стадії, не було агресії та взаєморозуміння в зоні завершення, тому свої шанси не реалізували.

У другому таймі змінили групу гравців. У нас були сумніви щодо футболістів, які знаходяться на перегляді, щодо молодих гравців, тому надали їм ігровий час, щоб визначитися, хто залишиться з нами. Цей матч дав достатню кількість інформації для прийняття рішення.

- Як можете оцінити стан Назара Волошина, який повернувся до вас після збору з першою командою?

- Для Назара зараз важливо психологічно повернутися після першої команди до команди U19. Багато чого не виходить, є моменти, над якими потрібно працювати. Але я думаю, що до початку чемпіонату ми його психологічно відновимо, щоб він став тим Назаром, яким був наприкінці минулого сезону. Ми прекрасно розуміємо, що важко перебудуватися з першої команди на U19, і даємо йому час для усвідомлення, що в юнацькій команді також потрібні максимальне включення, максимальна концентрація в кожному моменті. Потенціал у нього є, тільки треба привести себе в порядок, в першу чергу психологічно.

- Перша команда стартує в чемпіонаті з другого туру, чи торкнеться перенесення матчу з «Минаєм» і юнацької команди?

- Так, ми знаємо, що «Минай» через трансферний бан попросив перенести гру. Питання щодо дати проведення матчу зараз у стадії вирішення. Ми хочемо його скоріше зіграти, тому що восени, сподіваюся на це, у нас починається Юнацька Ліга чемпіонів. І якщо вона буде, то нам нікуди переносити матчі, адже доведеться грати через три дні на четвертий і через два на третій. Тому хочемо провести матч з «Минаєм» якомога раніше.

- Чи плануєте ще проведення спарингів перед початком сезону?

- Усе залежатиме від гри з «Минаєм». Якщо її перенесуть на 2-3 дні, тоді більше не проводитимо товариські матчі, а якщо ця гра перенесеться на більш пізній термін, то плануватимемо ще спаринги.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер