Київські динамівці прибули до Інсбрука (+ ВІДЕО)

Київські динамівці прибули до Інсбрука (+ ВІДЕО)

Ті, хто слідкують за футболом, одразу впізнали в них зірок київського «Динамо».

Але й люди, які дивляться футбол нечасто, зрозуміли, що це наша команда вилітає на черговий матч або тренувальний збір.

Символічний час відльоту

Об 11:11 літак із динамівцями на борту здійнявся в небо, щоб за кілька годин приземлитися в австрійському Інсбруку. Символічним є час вильоту, який складається із одиничок, адже саме за перше місце в усіх турнірах, як і завжди, буде боротися «Динамо» наступного сезону, підготовка до якого для більшості розпочалася ще вчора, а для декого навіть раніше.

Сергій Ребров на підготовчий збір, який стане для нього першим у кар’єрі в якості головного тренера, викликав наступних виконавців:

Олександр Шовковський, Олександр Рибка, Максим Коваль, Артур Рудько, Данило Сильва, Євген Макаренко, Євген Селін, Сергій Сидорчук, Денис Гармаш, Роман Безус, Лукман Аруна, Олег Гусєв, Владислав Калитвинцев, Андрій Цуріков, Андрій Ярмоленко, Артем Кравець, Сергій Рибалка, Віталій Буяльський (обидва на фото) та Сергій Люлька вирушили на збір із Києва. Зазначимо, що останні троє другу частину минулого сезону провели в оренді.

Також до збору залучено чотирьох гравців молодіжного складу та «Динамо-2»: Дмитро Рижук, Віталійс Ягодінскіс, Віктор Циганков та Ігор Харатін.

Безпосередньо в Австрії до всіх вищезазначених гравців приєднаються Александар Драгович, Юнес Беланда, Дьємерсі Мбокані та Браун Ідейє.

Нагадаємо, що четверо динамівців на даний момент захищають кольори своїх національних збірних на чемпіонаті світу в Бразилії – Домагой Віда, Огнєн Вукоєвич, Джермейн Ленс та Мігель.

Така знайома Австрія

У міжнародному аеропорту «Інсбрук Кранебіттен» літак із динамівською делегацією на борту приземлився о 12:35 за місцевим часом, тобто політ тривав трохи більше двох годин (різниця між київським та віденським часом становить одну годину).

Варто віддати належне привітному персоналу та пілотам літака – весь авіакруїз минув для динамівців, як одна мить. Лише перед самою посадкою на нетривалий час літак потрапив до зони турбулентності.

Час польоту гравці провели по-різному – хтось слухав музику, приміром, Аруна, який увесь час собі підспівував, не реагував на прохання стюардес застібнути пасок безпеки та взагалі поводився активно, хтось, навпаки, віддав перевагу покою та сну, як Віталійс Ягодінскіс та Дмитро Рижук, які сиділи поруч один із одним, а дехто з гравців надав перевагу грі в карти. 

Австрія зустріла нашу команду комфортними погодними умовами – перемінною хмарністю та температурою +24°C на стовпчиках термометрів.

В аеропорту на делегацію вже чекав Кристіан Маховські, якого були раді бачити всі – й футболісти, й персонал. Нагадаємо, що Кристіан, який уболіває за «Динамо» вже багато років, працює в компанії, яка займається організацією всіх міжнародних поїздок команди – від зборів до єврокубкових поєдинків. Саме Кристіан бере на себе більшість організаційних моментів.

В Австрії київське «Динамо» розташувалося у п’ятизірковому готелі «Інтеральпен», який на найближчі два тижні стане домівкою для нашої команди.

Цей готель розташований у самому центрі Альп на плато Зеєфельд, неподалік від Інсбрука. Готель розташований в оточенні незайманої природи. Із балконів номерів відкривається захоплюючий краєвид  на Альпи та долину річки Інн.

Наша команда гостює у цьому чудовому готелі вже далеко не вперше, й поки що жоден готель не мав стільки позитивних відгуків від динамівців, як «Інтеральпен».

У перший же день австрійського збору в графіку команди заплановане вечірнє тренування, яке розпочнеться о 17:00 за київським часом.

Найсвіжіші новини про підготовку динамівців у Австрії читайте на офіційному сайті «Динамо» (Київ).

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер