ХФЛ та «Динамо» напередодні Нового року вшановують переможців!

ХФЛ та «Динамо» напередодні Нового року вшановують переможців!

Як ми знаємо, ХФЛ – одна з найбільш популярних футбольних спільнот столиці, участь у лігах якої бере більше ста аматорських команд.

Напередодні Нового року в конференц-залі стадіону «Динамо» зібралися переможці традиційних літніх та зимових Кубків ХФЛ, які традиційно проводяться серед учасників усіх ліг протягом року.

Команди-переможці, яких не одна й не дві, а близько 15, були представлені як капітанами, так і були присутніми в повному складі. Найкращий тому приклад – столичний «Олімпік». Хлопці прийшли на церемонію всі разом і в повному футбольному екіпіруванні, чим лише відзначили свою колективну єдність та чудовий бойовий дух переможців.

Традиційному ведучому церемонії Олександру Анатолійовичу Липенку довелося дещо продовжити своє перебування біля мікрофона, адже чекали на головного гостя – легендарного футболіста «Динамо» Володимира Мунтяна, який через затори ненадовго затримувався. Проте, стартова пауза була заповнена призовою вікториною, в якій усі присутні могли виграти цінні подарунки від ФК «Динамо» (Київ) та Фан-клубу, тим самим зробивши собі приємний сюрприз під ялинку. Із радістю спілкувалися з гостями конференц-залу стадіону «Динамо» та відповідали на всі питання керівник Фан-клубу «Динамо» Сергій Михайленко, а також президент ХФЛ Артем Кондрашов.

Володимир Федорович, увійшовши до зали, першим ділом вибачився за затримку й відразу став до мікрофону, привітавши всіх із наступаючими святами.

Можна сміливо говорити про те, що всі присутні жадібно слухали живу легенду клубу, схоплюючи кожне його слово. Найбільше футболістам-аматорам сподобалася розповідь про те, як Володимир Федорович, будучи ще 16-річним хлопчиком і тільки-тільки отримавши запрошення відвідувати тренування «Динамо», довго не міг набратися сміливості сісти до одного автобусу й вирушити на базу на Нивки разом із гравцями «дубля» та першої команди. Згадував колись один із найкращих динамівських півзахисників і про те, як його фактично знайшов на вулиці та привів у великий спорт його перший тренер – Микола Борисович Корсунський, який подарував «Динамо» не одну плеяду чудових виконавців.

Найприємнішою ж частиною всього заходу, звичайно ж, було вшанування тріумфаторів та найкращих арбітрів ХФЛ.

На цій приємній ноті, побажавши один одному якомога більше радості, успіхів та тріумфів у майбутньому році, підкріпивши свої слова пам'ятними медалями, кубками, грамотами, а також фотографіями та автографами, зустріч і завершилася. Ми ж віримо, що подібних заходів із кожним новим роком буде ставати все більше й більше. Як, власне кажучи, й учасників із переможцями різних Кубків та ліг ХФЛ!

www.fcdynamo.kiev.ua

* фото В.Перегняка

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер