Кендзьора взяв реванш у Вербича: Польща обіграла Словенію

Кендзьора взяв реванш у Вербича: Польща обіграла Словенію

Збірна Польщі, кольори якої захищає Томаш Кендзьора, приймала у Варшаві Словенію, за яку виступає Беньямін Вербич.

Матч був позбавлений турнірної інтриги, оскільки Польща вже забезпечила собі вихід на Євро-2020, а Словенія вже не претендувала на перші два місця в групі. Однак, поляки хотіли взяти реванш за поразку в Любляні з рахунком 0:2, до слова, єдину для них за весь відбірний цикл.

У першому таймі не відбулося очної дуелі динамівців, оскільки місце на правому фланзі захисту у складі Польщі посів 34-річний фулбек дортмундської "Боруссії" Лукаш Піщек, який повернувся до збірної, щоб провести за неї прощальний матч.

Тепер уже екс-конкурент Кендзьори, який до сьогодні не виступав за збірну з червня 2018 року, під оплески всіх присутніх на стадіоні поступився місцем на полі динамівцю в компенсований до першого тайму час.

На той момент рахунок на табло був нічийний (1:1) - на швидкий м'яч Шиманського гості відповіли голом Матавжа з передачі Ілічича. На початку другого тайму поляків знову вивів уперед Левандовський, проте словенці знову зрівняли рахунок. Тепер уже Матавж асистував, а Ілічич забивав. Однак, на 81-й хвилині поляки все ж вирвали перемогу. Левандовський на краю штрафного накрутив відразу кількох захисників і навісив на дальню стійку. Гросицький акцентовано скинув головою в центр на Горальського, який ударом в один дотик відправив м'яч до сітки.

Відбірну кампанію Польща завершила на першому місці, відірвавшись на шість очок від Австрії, а Словенія після заключного туру відкотилася на четверту сходинку, пропустивши вперед Північну Македонію.

Додамо, що Вербич провів на полі 86 хвилин і був замінений на Репа вже за рахунку 3:2. Загалом Беньямін зіграв 28 ігор за свою національну збірну, для Томаша цей матч став 15-м.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер