Карусель цифр «Металіста» перед матчем із «Динамо»

Карусель цифр «Металіста» перед матчем із «Динамо»

У восьми з цих зустрічей сильнішими були «біло-сині», а дві зустрічі завершилися внічию.
В якому стані підходить до майбутнього матчу наш суперник, спробуємо розібратися за допомогою цифр.

В останніх п'яти офіційних зустрічах до гри з «Динамо» харків'янам не вдалося здобути жодної перемоги. Три гри в УПЛ з однаковим рахунком 1:1 вони завершили внічию з «Ворсклою», «Іллічівцем» та «Говерлою». Більш результативний мирний результат 2:2 було зафіксовано в битві з «Дніпром», а от у Донецьку «Металіст» поступився місцевому «Металургу» - 3:0.

У домашніх стінах поки харків'яни непереможні. У дев'яти проведених поєдинках вони були сильнішими сім разів та два матчі завершили внічию.

У цих зустрічах гравці «Металіста» занесли до свого пасиву 14 попереджень (у середньому за гру 1,56) та одного разу гравець отримав червону картку.

Пенальті було призначено й реалізовано харків'янами один раз. Суперники такої можливості в жодному з матчів не отримали.

Футболісти «Металіста» завдали в попередніх дев'яти зустрічах на своєму полі 133 удари (у середньому 14,78 за гру) та поцілили в рамку воріт 68 разів (у середньому 7,56), забивши при цьому 19 голів.

Суперникам було дозволено завдати 70 ударів (у середньому 7,78). Із них у площину воріт 30 (середній показник 3,33), що призвело до п'яти пропущених голів.

62 рази футболісти з Харкова подавали кутові (у середньому 6,89) та загалом 13 разів потрапляли в положення поза грою (у середньому 1,44).

247,046 глядачів (у середньому 27,450) відвідали матчі клубу на ОСК «Металіст».

Зазначимо, що у складі «Металіста» вже немає двох абсолютно найкращих атакуючих футболістів, які не грають на даний момент за команду.

Аргентинський півзахисник та капітан Хосе Ернесто Соса, орендований мадридському «Атлетико», провів у першій частині сезону 17 матчів (1452 хвилини), забивши п'ять голів та віддавши чотири результативні передачі. Натуралізований сербський форвард Марко Девич, який також узяв участь у 17 матчах (1476 хвилин), забив 15 голів та двічі асистував своїм партнерам.

Із решти футболістів найбільш високий показник за системою гол+пас у аргентинця Себастьяна Бланко (3+3). Слідом за ним бразилець Марлос (1+4).

Нагадаємо, що під час цього зимового міжсезоння склад «Металіста» поповнили півзахисники київського «Динамо» Андрій Богданов та Айїла Юссуф (оренда), а матч першого кола проти «біло-синіх» (епізод на фото) завершився домашньою перемогою харків'ян із великим рахунком - 3:0.

Тоді три очки «Металісту» за присутності 39,853 глядачів принесли удари Хав'єра (43), Соси (90+2) та Марлоса (90+5). При цьому господарі завдали 16 ударів (6 у площину), а гості лише 7 (два у площину). Співвідношення кутових 5-7. Жовті картки 1-3.

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер