Карлос де Пена: «Це неймовірні відчуття – бути частиною найбільш значущого клубного турніру»

Карлос де Пена: «Це неймовірні відчуття – бути частиною найбільш значущого клубного турніру»

- Карлосе, як оціниш результати жеребкування для «Динамо»?

- Вважаю жереб хорошим для нашої команди. Ми зустрінемося з двома топ-клубами, одними з найкращих у світі, зіграємо проти таких видатних футболістів, як Мессі та Роналду. «Ференцварош» - також непростий суперник. Така група – хороший виклик для нас, і ми сподіваємося виправдати покладені на нас очікування.

- Які у тебе очікування від особистого дебюту в Лізі чемпіонів?

- Я безмежно щасливий, оскільки чекав цього моменту дуже довго. Це неймовірні відчуття – зіграти в Лізі чемпіонів, отримати можливість бути частиною найбільш значущого клубного турніру. Я буду насолоджуватися цим моментом і водночас буду викладатися на сто відсотків, аби допомогти команді добитися хороших результатів.

- Ти у своїй кар'єрі зустрічався з кимось із майбутніх суперників по групі?

- Я ніколи раніше не грав проти «Барселони» чи «Ювентуса». Зі світових грандів перетинався з мадридським «Атлетіко» ще коли грав в Уругваї, і там проводився міжнародний турнір. Також зустрічався з «Манчестер Юнайтед» на «Олд Траффорд», коли я грав за «Мідлсбро». Це був матч Кубка ліги, ми перемогли в серії пенальті, а я провів на полі 80 хвилин. Це незабутній досвід, і попереду в моїй кар'єрі буде новий, ще більш неймовірний досвід.

- Чекаєш зустрічі з Лео і Кріштіану?

- На мою думку, це два найкращі футболісти у світі як на цей момент, так і за всю історію. Безумовно, це честь – ділити з ними футбольне поле, але ми вийшли в Лігу чемпіонів не просто для того, щоб зіграти з ними, а й постаратися їх обіграти. Ми пробилися в турнір не за тим, щоб захоплюватися грою цих видатних футболістів, а для того, щоб здобувати перемоги.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер