Капітан Драгович, гольовий навіс Беланда та секретна зброя пари Бетао-Теодорчик

Капітан Драгович, гольовий навіс Беланда та секретна зброя пари Бетао-Теодорчик

Так, уперше в сезоні нашу команду на гру вивів у якості капітана австрійський центральний захисник Александар Драгович.

Після матчу на своїй персональній сторінці у facebook він напише: «Важкий матч. Ще один крок на шляху до захисту титулу. Дякую за підтримку!».

Уперше вийшов на поле, та ще й у стартовому складі за головну клубну команду, 18-річний півзахисник Богдан Михайличенко. Хороша оцінка його гри з вуст більш досвідченого партнера, а саме Дениса Гармаша, – найкраще підтвердження вдало проведеної прем'єрної гри.

- Будь-який гравець «Динамо» може гідно замінити свого партнера. Тому й Богдан Михайличенко нормально влився до складу, добре зіграв. Бажаю йому вдалих матчів і надалі.

Сергій Рибалка розкрив секрет феноменального гола Юнеса Беланда: «Він нам у роздягальні сказав, що подавав. Добре, що м'яч залетів».

Нарешті, у післяматчевому інтерв'ю бразилець Бетао розповів про свою гольову взаємодію з польським форвардом Лукашем Теодорчиком, що призвела до другого взяття воріт луганського клубу: «Ми з ним в одній кімнаті на базі живемо. Теодорчик перед грою сказав: «Віддай мені передачу на голову». І я віддав!».

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер