Календар матчів динамівців у збірних

Календар матчів динамівців у збірних

До лав національних збірних викликано шістьох українців і п’ятьох легіонерів. Також представники «Динамо» візьмуть участь у поєдинках за молодіжну збірну України.

5 вересня:

Програму поєдинків динамівських збірників відкриють Жерсон Родрігес і Тамаш Кадар. Збірна Люксембургу і збірна Угорщини проведуть гостьові контрольні матчі проти збірних Північної Ірландії та Чорногорії відповідно. Обидва матчі розпочинаються о 21:45 за київським часом.

6 вересня:

О 03:00 за київським часом збірна Перу, разом із Карлосом Самбрано, зіграє проти Еквадору. Поєдинок носить статус товариського і відбудеться в США.

Найбільше представництво гравців «Динамо» - у молодіжній збірній України. Підопічні Руслана Ротаня о 18:30 у Запоріжжі битимуться з однолітками з Фінляндії ув стартовому поєдинку відбору до Євро-2021 (U21). Шанс вийти на поле в цьому матчі мають Руслан Нещерет, Владислав Кучерук, Микола Шапаренко та Георгій Цітаїшвілі, а також гравці «Динамо», які виступають на правах оренди в інших клубах - Сергій Булеца, Богдан Лєднєв, Назарій Русин, Євген Смирний і Владислав Дубінчак.

У якості вишеньки на торті цього ігрового дня виступить матч між збірними Словенії та Польщі, який розпочнеться о 21:45. В очній дуелі в поєдинку кваліфікації чемпіонату Європи зійдуться Беньямін Вербич та Томаш Кендзьора.

7 вересня:

На арену виходить національна збірна України на чолі з Андрієм Шевченком. «Жовто-сині» продовжують боротьбу за путівку на чемпіонат Європи, і тепер на наших хлопців чекає іспит у Литві проти місцевої збірної. Поєдинок розпочнеться о 19:00, а представників «Динамо» тут відразу шість - Микита Бурда, Віталій Миколенко, Олександр Караваєв, Володимир Шепелєв, Віталій Буяльський та Віктор Циганков.

9 вересня:

У понеділок на нас чекає ще три поєдинки за участю динамівських збірників. Угорщина зіграє проти Словаччини, Словенія прийматиме Ізраїль, а Польща зустрінеться з Австрією. Усі матчі в рамках відбору до Євро-2020 збірні представників «Динамо» проведуть удома і розпочнуться вони одночасно - о 21:45.

10 вересня:

О 18:30 другий матч відбору до молодіжного Євро проведе і збірна України (U21) проти Мальти (U21).

О 21:30 у Дніпрі на стадіоні «Дніпро Арена» вже національна збірна зіграє з Нігерією в контрольному поєдинку.

А ось збірна Люксембургу у рамках відбору до Євро-2020 на своєму полі битиметься із Сербією. Ця зустріч, цікава українським уболівальникам у контексті боротьби нашої національної збірної за путівку на турнір, стартує о 21:45.

11 вересня:

Контрольний поєдинок між командами Бразилії та Перу відбудеться о 06:00 за київським часом у Лос-Анджелесі.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер