Календар ігор динамівців у національних збірних

Календар ігор динамівців у національних збірних

13 футболістів першої команди київського «Динамо» отримали виклики до своїх національних збірних.

Найбільше представництво «біло-сині» мають у збірній України. Андрій Шевченко викликав на два березневі матчі вісьмох гравців київського «Динамо», серед них: воротар Денис Бойко, захисники Євген Хачеріді та Микита Бурда, півзахисники Руслан Ротань, Віктор Циганков, Віталій Буяльський та Володимир Шепелєв і нападник Артем Бєсєдін.

23 березня збірна України зіграє зі збірною Саудівської Аравії на муніципальному стадіоні в іспанській Марбельї, початок матчу - о 21:00 за київським часом. 27 березня українська команда зустрінеться зі збірною Японії на стадіоні «Моріс Дюфран» у бельгійському Льєжі, гра розпочнеться о 15:20 за київським часом.

Динамівського захисника Йосипа Піварича викликали до збірної Хорватії на товариські матчі з Перу 24 березня в Майямі на стадіоні «Хард Рок» о 02:00 за київським часом та з Мексикою 28 березня в Арлінгтоні на «AT&T Стедіум» о 05:00 за київським часом.

До збірної Угорщини викликали захисника київської команди Тамаша Кадара. Його команда на «Групама Арені» в Будапешті прийме 23 березня збірну Казахстану (початок - о 20:00 за київським часом), а 27 березня збірну Шотландії о 21:00 за Києвом.

Захисника «Динамо» Томаша Кендзьору викликали до національної збірної Польщі, яка зустрінеться 23 березня з командою Нігерії на Міському стадіоні у Вроцлаві, а 27 березня - зі збірною Південної Кореї на Сілезькому стадіоні, який знаходиться між містами Хожув і Катовіце. Обидва матчі розпочнуться о 21:45 за київським часом.

До збірної Словенії був викликаний півзахисник «Динамо» (Київ) Беньямін Вербич. Його команда зіграє 23 березня зі збірною Австрії у Клагенфурті на «Вертерзее-Штадіоні», гра розпочнеться о 21:45 за Києвом. 27 березня Словенія прийме збірну Білорусі в Любляні на «Стадіоні Стожице», початок - о 21:15 за київським часом.

Півзахисника київського клубу Дерліса Гонсалеса викликали до збірної Парагваю, яка 28 березня проведе виїзний матч проти збірної США в місті Кері (штат Північна Кароліна) на Sahlen's Stadium at WakeMed Soccer Park. Гра розпочнеться о 02:30 за київським часом.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер