Непростий фініш кваліфікації на Євро-2020 для збірної Кадара

Непростий фініш кваліфікації на Євро-2020 для збірної Кадара

Матч відбудеться 19 листопада в Кардіффі (початок – о 21:45 за київським часом). Перед цим, 15 листопада, угорці в Будапешті проведуть контрольну зустріч із Уругваєм.

Динамівець Тамаш Кадар не зможе допомогти своїй національній команді в найближчих іграх через травму, проте має шанси зіграти на Євро-2020 – якщо, звісно, його збірна завоює путівку на турнір. Перемога над Уельсом не гарантує угорцям участь у Євро, однак і поразка не позбавить шансів на вихід із групи. Усе залежить від результатів інших поєдинків.

Після 7 зіграних турів кваліфікації на чемпіонат Європи збірна Угорщини йде на другому місці у групі Е, набравши 12 очок. Підопічні Марко Россі на два пункти випереджають Словаччину, яка провела на матч менше, та на два очки відстають від лідерів – збірної Хорватії.

Турнірне становище команд у групі Е:

Хорватія – 14 очок (7 зіграних матчів)

Угорщина – 12 очок (7 матчів)

Словаччина – 10 очок (6 матчів)

Уельс – 8 очок (6 матчів)

Азербайджан – 1 очко (6 матчів)

16 листопада Азербайджан зіграє з Уельсом, а Хорватія зустрінеться зі Словаччиною. «Картатих» виведе на Євро навіть нічия у зустрічі зі словаками, тоді як Уельс втратить шанси на вихід, якщо програє Азербайджану.

Через три дні, 19 листопада, Словаччина проведе останній матч із Азербайджаном, а Уельс, власне, прийматиме Угорщину. Тож бажаємо національній команді Тамаша Кадара перемоги та вдалого розкладу в групі, а самому динамівцю – зіграти на Євро-2020!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер