Із Донецька з двома нічиїми

Із Донецька з двома нічиїми

У неділю в Донецьку на СТБ «Кірша» відбулися цікаві спаринги між командами «Динамо» та «Шахтаря» 1995-го та 1997-го років народження. Обидва матчі завершилися внічию. Прокоментували події на полі тренери обох динамівських команд.

U-14
«Шахтар» –
«Динамо» – 2:2
«Динамо»:
Маханьков, Перес, Меть, Закревський, Прибега, Шепелєв, Масалов, Тименко, Михайличенко, Циганков, Тарануха. На заміну виходили Костишин, Назарина, Бугай
Голи: Капелян, Пихаленок – Тарануха, Циганков.

Павло Кикоть, старший тренер «Динамо» (U-14) :

- Такі матчі варті десяти поєдинків у першості міста чи України. На якому рівні не зустрічалися б «Динамо» та «Шахтар», ігри між ними завжди принципові. Поставлено завдання показати, у кого краще підготовка, школа і, звичайно, результат. По ходу матчу ми двічі вели в рахунку. Забиті м'ячі свідчать, що команди по черзі володіли ініціативою. Гра вийшла цікавою, але в чому ми перевершували суперника, так це у кількості голевих моментів. Такими я вважаю виходи віч-на-віч із воротарем, у нас їх було три. На жаль, не складалося з реалізацією. «Шахтар» же забив м'ячі через помилки в нашій обороні. Річ у тому, що ми ще не зустрічалися із суперниками такого рівня. Хлопців потрібно вчити, як нейтралізувати швидких нападників, перехоплювати передачі, коли суперник розігрує м'яча «у стінку» короткими пасами між захисниками та інше. З такими ситуаціями хлопці ще не зустрічалися, це було для них новим. По ходу гри доводилося перелаштовуватися і пристосовуватися. Дві тактичні помилки призвели до того, що нам забили два м'ячі. Тепер знаємо, над чим потрібно працювати: необхідно агресивніше брати участь у відборі м'яча і підвищити реалізацію моментів. Якщо в першості міста нам потрібно створити 5-6 голевих ситуацій, щоб 2-3 із них реалізувати, то матч із «Шахтарем» показав, що цього не вистачає. Одним словом, гра була повчальною.

* * *

U-16
«Шахтар»
«Динамо» 1:1
«Динамо»:
Будюк, Малюк, Лухтанов, Харатін, Нестеренко, Ковтун, Каретник, Яремчук, Гаврилюк, Кузик, Тищенко. На заміну виходили Шапочников, Полегенько, Дударенко, Процишин, Милютін, Шпиця.
Голи: Міранян – Ковтун.

Олексій Дроценко, старший тренер «Динамо» (U-16) :

- По ходу матчу програвали, але ближче до завершення матчу змогли зрівняти рахунок. У цілому, гра вийшла хорошою, цікавою. Як із нашого боку, так і збоку «Шахтаря». Боротьба була рівною. Вважаю, такі матчі потрібно проводити регулярно, оскільки в них дуже добре видно як найкращі якості хлопців, так і недоліки.

4-го грудня, в суботу, у гості до динамівців приїде «Шахтар». У манежі бази Конча-Заспа зіграють між собою команди 1996-го та 1994-го років народження.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер