Іван ТРУБОЧКІН: «За сезон у першій лізі зміцніли, відчули, що це таке»

Іван ТРУБОЧКІН: «За сезон у першій лізі зміцніли, відчули, що це таке»

- Гра досить важка, тому що було дуже жарко, градусів 30 - 35. І все-таки ми створили гольові моменти і повинні були вигравати.

- Підвела реалізація?

- Для перемоги повинна бути реалізація і стабільна гра в обороні. Сьогодні не вийшло забити, зате ми зіграли на нуль, витерпіли. Не сказав би, що нічия – закономірний підсумок поєдинку. Ми могли виграти і повинні були це робити. Але вийшло так, як вийшло.

- Чи готовий ти грати набагато частіше, ніж в минулому сезоні у зв'язку з можливою відсутністю Рижука?

- Звичайно, готовий. Я і в минулому сезоні був готовий. Потрібно виходити, налаштовуватися від гри до гри. Все нормально, нічого для мене нового в цьому немає.

- Чи є в цьому сезоні зміни в тактиці гри команди, до яких ще потрібно звикати?

- Ми вже давно працюємо з Олександром Миколайовичем. Ще з дубля, значить, вже роки три. Тому ігрові схеми, тактичні перестроювання нам добре знайомі, і ми до них легко адаптуємося.

- Зберігши склад і, відповідно, додавши у зіграності, команда стала сильнішою?

- Я думаю, так. Тим більше, ми вже сезон провели в першій лізі, зміцніли, вже відчули, що це таке. Я думаю, що ми повинні додавати з кожним матчем.

- Сьогодні вам протистояла команда, складена також із молодих гравців. Із такими суперниками легше грати?

- У першу чергу, ми повинні звертати увагу на свою гру. Тому для нас не має особливого значення, якого віку гравці в команді-суперниці, як вони взаємодіють, що у них в команді відбувається.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер