Іван ДЕРОГАН: «Хотіли показати гідний, впевнений футбол, і це вийшло»

Іван ДЕРОГАН: «Хотіли показати гідний, впевнений футбол, і це вийшло»

Після гри він поділився своїми враженнями:

- Для нас було дуже важливо добре стартувати, показати гідний і впевнений футбол. Вважаю, з цим завданням ми впоралися: вийшли на поле і спокійно довели справу до потрібного завершення.

Ми детально розбирали гру «Карпат», знали, що вони грають у відкритий футбол, у попередніх іграх багато забивали, але при цьому і багато пропускали. Юрій Михайлович сказав, як ми можемо цим скористатися, в які зони бігти, як конкретно діяти, тому у нас все і вийшло.

- Ви зустрічалися з «Карпатами» у фінальній стадії ДЮФЛ два роки тому, з тих пір ця команда сильно змінилася?

- Якщо чесно, я погано знайомий з гравцями «Карпат», але хлопці, які їх знають, кажуть, що кілька виконавців змінилося, а в іншому це та ж команда, яка була і в 2015-му році.

- Розкажи, як тобі вдалося відзначитися дублем і завершити атаки точними ударами?

- У першому моменті пройшла хороша комбінація: Макс Завгородній віддав передачу, я вклинився у штрафний майданчик і вирішив питання. А другий м'яч - це гол нападника: зіграв на добиванні після удару Вікентія Волошина і відправив м'яч вже у порожні ворота. Нападник завжди повинен грати до кінця, адже воротарі іноді не правильно відбивають м'ячі, і добити їх в ворота - легше простого.

- Чого очікуєте від завтрашнього матчу з «Дніпром»?

- Сьогодні вони програли, тому на нас чекає зустріч з «пораненим звіром», якому втрачати вже нічого. «Дніпро», безумовно, і так є ключовим суперником в нашій групі при всій повазі до двох інших команд. З ними потрібно буде показати дуже серйозний футбол. Вони помчать вперед, гратимуть в свою гру, яку ми, в принципі, знаємо. Сподіваюся, у нас все вийде, і ми викладемося на полі більше, ніж на 100%.

- Які особисті цілі ставиш перед собою, як нападник?

- Моя мета проста: в кожному матчі забивати якомога більше м'ячів, щоб команда перемагала. Прагну до цього, а також до того, щоб в кожному матчі показувати стабільну гру.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер