Підсумки конкурсу дитячих малюнків «Я люблю «Динамо» Київ!»

Підсумки конкурсу дитячих малюнків «Я люблю «Динамо» Київ!»

Нагадаємо, нагородження переможців попереднього конкурсу відбулося наприкінці минулого року, а саме на День Святого Миколая. Тоді переможцями стали брати Олександр та Михайло Скидани.

І ось, уже першого травня було оголошено новий конкурс, в якому брали участь учні молодших класів. Конкурсні роботи приймалися до 15 травня 2013 року, після чого журі обрало найкращі роботи. Цього разу нагородження співпало з іншою подією – завершенням навчального року.

Із кожним новим конкурсом на адресу фан-клубу надходить усе більше й більше робіт. Організатори зазначили, що цього разу значно розширилася географія учасників, які надсилали свої роботи з різних областей України.

У конкурсі взяли участь юні шанувальники київського «Динамо» з Ужгорода та Донецька, Сімферополя та Чернігова, а також Львова, Кіровограда, Житомира, Волинської та Тернопільської областей, і навіть з Ізраїлю!

Переможцем став Олександр Луговий (на фото). Сашкові 9 років, але він уже давно є відданим уболівальником київського «Динамо» й навіть встигнув узяти участь у ще одній дитячій програмі, що була організована клубом, – «За руку з кумиром!». В одному з домашніх матчів «біло-синіх» Саша виходив на поле «Олімпійського», тримаючи за руку Максима Коваля.

Ведучий церемонії нагородження Олександр Липенко вручив переможцю головний приз – м'яч із автографами гравців «Динамо». Але без подарунків не залишився жоден із учасників конкурсу.

www.fcdynamo.kiev.ua

* фото В.Тимченка

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер