Душевна зустріч вболівальників-переможців з командою чемпіонів!

Душевна зустріч вболівальників-переможців з командою чемпіонів!

Одним із них стати переможцями допомогли їхні знання про улюблений клуб, інші своїм прикладом доводять, що їх не можуть побороти щоденні труднощі, і вже самим цим фактом підтверджують свій статус переможців!

Прекрасна сонячна погода і гарний настрій, з яким футболісти і тренери тріумфаторів сезону ЛПМ 2015/16 готуються до завершальної грі першості проти харківського «Металіста», зумовили загальний позитивний фон для непересічної події для кожного вболівальника «біло-синіх».

І до початку тренування, і після його закінчення, динамівці залюбки роздавали автографи та фотографувалися, а Сергій Сидорчук та Сергій Рибалка поспілкувалися тет-а-тет, відповівши на численні питання.

Найбільше вболівальники цікавилися другим поспіль чемпіонством, перспективами збірної на Євро-2016. А коли Рибалку запитали про бажання перейти до серйозного «європейського клубу», Сергій, не розгубившись, відповів: «а я в такому і так уже виступаю!».

Враховуючи, що гостями «Динамо» були люди у футболі дуже підковані, жоден з моментів тренування не пішов від їхнього пильного ока. Наприклад, те, що за ним спостерігали тренер молодіжного складу, що також достроково став чемпіоном країни U-21, Вісенте Гомес і старший тренер ДЮФШ «Динамо» Альберто Босх, а Сергій Ребров і Сергій Федоров на рівних з молодими підопічними брали участь в деяких ігрових серіях.

Найдовший шлях до клубної бази в Кончі-Заспі подолав Петро Лихач. Нинішньої зими він вірно вказав число контрольних матчів, які Віталійс Ягодінскіс провів за «Динамо» (17), а тепер негайно взяв квиток з Чернівців до Києва, щоб не втратити можливість зустрітися з улюбленою командою.

До речі, Петро, працюючи в магазині будівельних матеріалів, захоплюється футбольною статистикою, з 2002 року ведучи облік виступів усіх команд «Динамо», від першої і до юнацької. Приємно, що клуб має таких уболівальників, їхня підтримка дорогого вартує!

Юрій Герц і Наталія Тур з Києва регулярно беруть участь у клубних конкурсах, вгадавши результати матчів «Динамо» на підготовчих зборах. «Ми з сином уже не перший рік беремо участь у них, намагаємося вгадати результати матчів, шукаємо відповіді на питання з історії або статистики. Це захоплює та робить перегляд матчів ще цікавішим», - розповів Юрій Герц.

За активну роботу під час футбольного сезону поїздкою на базу були нагороджені адміністратор парафан-клубу ФК «Динамо» (Київ) Владислав Платоненко, а також його друзі-підопічні Данило Коваленко та Олександр Чумак. Хлопці, незважаючи на всі проблеми і труднощі, часті гості на домашніх матчах команди, підтримуючи її душею і серцем.

Ще один сюрприз на наших друзів чекав незадовго до закінчення тренування. Генеральний директор клубу Резо Чохонелідзе вручив кожному з восьми хлопців і одній дівчині найдорожчий для них подарунок – фірмову футболку «Динамо» (Київ)! Резо особисто потиснув руки і тепло подякував за підтримку з трибун стадіону, зазначивши, що значна заслуга в успішному для «Динамо» сезоні належить саме вболівальниками!

Закінчилася зустріч спільною фотографією з футболістами і тренерами, словами вдячності та підтримки.

Всім нашим уболівальникам ми пропонуємо активно брати участь у конкурсах і вікторинах на сторінках клубу в соціальних мережах, в новому сезоні на вас чекає багато приємних сюрпризів та оригінальних призів!

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

* дивіться повний фоторепортаж події у виконанні В.Раснера на клубних сторінках у соцмережах

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер