Ірина БЛОХІНА: «У батька нереальна енергетика, якою він заряджає всіх навколо»

Ірина БЛОХІНА: «У батька нереальна енергетика, якою він заряджає всіх навколо»

- Ірино, як ви і ваша родина сприйняли новину про нове призначення батька?

- Ви знаєте, нашу реакцію треба було бачити, адже словами її не описати. Навіть розмовляючи з вами, не можу стримати своїх емоцій. Цього моменту наша родина чекала дуже довго. Більше за інших, мабуть, раділа б моя бабуся, яка привела тата на поле. Нажаль, вона не дочекалася цього, але, впевнена, дуже зраділа б.

- Як тренера ми знаємо Олега Блохіна достатньо жорстким і вимогливим. А який Олег Володимирович в ролі батька?

- Він - світло, як призма життя, через яку все стає зрозумілим. У батька просто нереальна енергетика, нею він заряджає всіх навколо. Коли тато вдома, він знаходиться у власному непохитному світі, ти відчуваєш його тепло і любов. Я дуже щаслива, що зараз у батька є родина, де він може відволіктися від футболу і просто відпочити, в першу чергу, в емоційному плані.

- Як Олег Блохін переживав перемоги і поразки, коли був гравцем, і як зараз, вже в якості тренера?

- Кожен результат батько сприймає як належне. Поразки для нього є стимулом працювати над усуненням помилок, щоб зробити наступний крок на шляху до майбутніх звершень, а перемога - не привід почивати на лаврах. Тому, незалежно від результату, батько завжди знаходиться в русі, в пошуку ідеальної гри.

- Зараз у «Динамо» непростий період, попереду зимові збори. Чи вистачить у тренера сил і здоров'я, щоб повернути команду на переможний шлях?

- Напевно, всі вже помітили позитивні зрушення в грі «Динамо». Можете бути впевненими, що Олегу Володимировичу вдасться повернути ту команду, яка була в серцях шанувальників, і за яку вболівали впродовж багатьох років. Що стосується здоров'я, то ми всі разом можемо допомогти йому своєю підтримкою.

Повністю інтерв'ю з Іриною Блохіною читайте у свіжому номері журналу «Динамо Київ», який вийде в останніх числах грудня.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер