Динамівці в збірних: успіх був не з усіма

Динамівці в збірних: успіх був не з усіма

Вчора по всьому світу проводилися офіційні та товариські матчі на рівні національних збірних.

Збірна Хорватії, суперник українців по відбірковій групі на чемпіонат світу, грала в гостях проти Андорри. Забезпечивши комфортну перевагу вже в першому таймі (м'ячі на рахунку Класнича та Едуардо), підопічні Славена Білича без проблем довели матч до перемоги. Динамівець Огнєн Вукоєвич вийшов на поле на 69-й хвилині матчу і в забитих м'ячах, відповідно, участі не брав.

Збірна Узбекистану проводила поєдинок у далекій Австралії. Ослаблені відсутністю капітана збірної Максима Шацьких (динамівець зазнав травми на тренуванні за кілька днів до матчу), узбеки поступилися з рахунком 0:2. Тепер команді Мірджалола Касимова необхідно сподіватися на прихильність долі, оскільки попереду боротьба з Бахрейном за третє місце в групі, яке дає право на участь у плей-офф (у Бахрейна – 7 очок, в Узбекистана – 4). На жаль, тепер не все залежить від самої збірної Узбекистану...

Також деякі збірні, які не брали участі у відбіркових матчах, проводили контрольні поєдинки. Збірна Сербії знову за участі динамівця Мілоша Нінковича (Мілош вийшов на заміну в другому таймі; відзначимо, що для Нінковича цей матч став дебютним у складі національної збірної) обіграла вдома шведів із рахунком 2:0. Ще один поєдинок за участю футболіста «Динамо» відбувся в Осло. Там фіни грали з норвежцями, і в драматичній боротьбі поступилися з рахунком 2:3. Роман Єременко провів на полі весь матч. Примітно, що три голи з п'яти було проведено по закінченню основного часу – двічі відзначилися господарі та одного разу гості.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер