Ігорю Миколайовичу Кочетову - 60. Вітаємо!

Ігорю Миколайовичу Кочетову - 60. Вітаємо!

Вельмишановний Ігорю Миколайовичу!

З нагоди Вашого ювілею маю велику честь та чудову нагоду від імені всіх динамівців привітати Вас із цією подією та висловити Вам нашу глибоку повагу та визнання.

Наше привітання - це привітання від людей, які є Вашими справжніми друзями, однодумцями і союзниками. Від тих, хто знає, скільки сил і здоров’я Ви віддаєте щодня на благо не лише київського та вітчизняного футболу, а й на благо усієї України!

Ваша багаторічна діяльність на посаді президента київської міської Федерації футболу та віце-президента національної Федерації футболу України завжди сприяла і сприяє сьогодні, в умовах відомих усім труднощів, поступовому та неухильному розвитку найпопулярнішої гри людства в загальнодержавному масштабі.

Кожен із нас знає, що на чолі столичної федерації стоїть людина, для якої футбол - справа життя, яка багато уваги приділяє розвитку дитячого та аматорського футболу, яка невпинно піклується про ветеранів спорту.

Працюючи пліч-о-пліч з Вами, Ваші партнери й однодумці завжди впевнені в тому, що ніщо не залишиться поза Вашою увагою, ніхто не залишиться без Вашої поради й допомоги.

Ваш високий професіоналізм, багатий досвід та щирий патріотизм не один раз прислужилися українському футболу. Україна, зокрема, і Вам завдячує незабутній сторінці у своїй історії – Євро-2012!

Ваші заслуги перед вітчизняним футболом та Україною загалом по праву оцінені безліччю державних нагород, серед яких - Орден «За заслуги» III ступеня, Почесна грамота Кабінету Міністрів, Почесна грамота Верховної Ради України.

Нехай Вам, вельмишановний Ігорю Миколайовичу, і надалі вистачає енергії та натхнення, мудрості та дипломатичності, віри та оптимізму − заради подальшого розвитку не тільки київського, а й усього українського футболу.

Цього святкового дня бажаємо Вам міцного здоров'я, сімейного благополуччя, щастя та нових звершень у всіх Ваших благородних справах!

Ігор СУРКІС,
президент ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер