Ілля Скрипник: «Якби забили третій гол, не було б «валідолу»

Ілля Скрипник: «Якби забили третій гол, не було б «валідолу»

- Ми готувалися до такої гри і такої погоди, перевіряли прогноз, підбирали правильні шипи. Так, було незручно, але команда впоралася та перемогла.

- Можна сказати, що в моменті з твоїм першим голом продавили суперників?

- Так, була швидка контратака, мені залишалося тільки закрити дальню штангу, що я і зробив. Трохи пощастило, але в результаті все добре.

- Після початку зливи потрібно було грати через довгі передачі, плюс заробити якомога більше стандартів, чим і скористався суперник.

- На полі було болото, м'яч часто застрягав. Це могло призвести до контратаки, тому ми намагалися робити довгі передачі та грати на стандартах. Забити не вийшло, але будемо над цим працювати.

- М'яч, який зі штрафного забив суперник, - із розряду тих, які не беруться?

- Я думав, що Ігнатенко візьме цей м'яч. Але футболіст "Миная" добре вдарив, нашому голкіперу не пощастило.

- Чому не вдалося забити третій м'яч?

- Якби ми забили ще, стало б набагато легше, не було б "валідолу". У Попова та Волошина були моменти, але забити не вийшло. Постараємося це зробити в інших іграх.

- Ігор Костюк сьогодні керував командою з трибуни. Він підказував по ходу гри чи ви вже все розібрали до матчу?

- Ми відчували, що тренер допомагав із трибуни. Але, окрім того, Ігор Володимирович був у роздягальні, все нам пояснив і розповів, тому ми виконували установку.

- Чи підніс "Минай" сьогодні сюрпризи?

- Ми знали, що буде важкий матч, суперники не поступатимуться. Команди з Західної України завжди "кусаються", б'ються та грають до кінця. Окрім того, були готові і до того, що погода буде не дуже хороша.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер