Ілля Скрипник: «Дуже хотів забити, оскільки давно цього не робив»

Ілля Скрипник: «Дуже хотів забити, оскільки давно цього не робив»

- Ми не очікували, що рахунок буде 10:0. Але тренери говорили, щоб ми не розслаблялися і серйозно, готувалися. Учора наша молодіжна команда обіграла «Десну» 9:0, але у нас не мало бути розслабленості у зв'язку з цим, ми мали виходити і битися. Хотіли перевершити досягнення «Динамо» U21, і коли рахунок був уже великий, прагнули забити 10-й.

- Вам удалося зробити дубль, це були награні комбінації?

- Я дуже хотів забити, оскільки вже давно це не вдавалося. Вдячний Антону Царенку за те, що він віддав мені передачу, і я забив другий м'яч. А що стосується першого гола, я виконав свої прямі обов'язки - зіграв на підборі й ударив у дотик. Пощастило, що влучив у ворота.

- На перерву ви пішли за рахунку 6:0, а які завдання перед вами ставив тренерський штаб на другий тайм?

- Рахунок був великий, але проблеми у грі залишалися, і їх було багато. У майбутньому їх необхідно виключити. Ми втрачали багато м'ячів, тому у другому таймі намагалися зіграти спокійніше, проводити більше позиційних атак, а не лише закидання за спину захисникам.

- У минулому матчі ви забили «Олімпіку» сім м'ячів, сьогодні «Десні» - 10. Реалізацією задоволені, чи у тренера є ще претензії?

- Не знаю, як щодо реалізації моментів, але є претензії до позиційних атак, зокрема, до мене і Царенка - гравців центру поля. Потрібно працювати над цим.

- Ігор Костюк сказав, що в зоні завершення атак має перебувати три футболісти, розкажіть докладніше про цю особливість.

- Коли м'яч на фланзі, у штрафному майданчику суперника мають бути обов'язково троє гравців. Попов на ближній стійці, я посередині, і, відповідно, крайній півзахисник повинен закривати дальню стійку. Ми постійно так робимо, уже довели до автоматизму, і це працює. Усі повинні бігти, встигати і забивати м'ячі.

- Чому партнери на полі називають вас «Чалий»?

- Якщо чесно, я сам не знаю. Це придумав Кирило Попов. Якось так вийшло, що прив'язалося. Скрипника називаємо «Скрипа». Кирила Попова - «Балу», оскільки так називали Дениса Попова з першої команди. Вони - тезки, тому й прізвисько перейшло. «Нава» - Навін Малиш, «Вел» - Велетень, Ігнатенко у нас «Ігнат» (посміхається). Це скорочені форми від прізвищ.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер