»Іллічівець» – « Динамо «. Початок матчу о 16:00

»Іллічівець» – « Динамо «. Початок матчу о 16:00

В останньому турі Прем’єр-ліги сезону 2010/2011 рр. перед «Динамо» та «Іллічівцем» будуть стояти різні завдання. Якщо команда Юрія Сьоміна розглядає майбутній поєдинок в якості генеральної репетиції перед фіналом Кубка України з «Шахтарем», то маріупольці ведуть відчайдушну боротьбу за збереження місця в елітному дивізіоні. Втім, у ситуації, що склалася, для «Іллічівця» не все буде залежати від результату поєдинку в Маріуполі, а, в основному, від виступу конкурентів – «Севастополя» та «Кривбасу».

Перебування нашої команди в Маріуполі буде максимально обмежене. «Біло-сині» візьмуть курс на береги Азовського моря вранці в день матчу. На відміну від матчу попереднього туру, проти «Волині», тренерський штаб «Динамо» планує виставити склад, максимально наближений до того, який буде грати найближчої середи в Сумах, щоб перевірити ігрові кондиції кожного з футболістів перед відповідальним матчем.

Після нетривалого відпочинку, наданого головним тренером, до розташування команди повернувся Андрій Шевченко. Провівши вільний час у колі родини, Андрій сповнений бажання взяти участь у двох завершальних матчах сезону. Також разом із основною командою тренується й Тіберіу Гіоане, який із поновленням чемпіонату після зимової паузи виступав за молодіжний склад.

Обслуговувати поєдинок довірено арбітру ФІФА Олександру Дерду з Іллічівська. У нинішньому чемпіонаті Дердо відпрацював на 12-ти матчах елітного дивізіону. Також в активі Олександра і два поєдинки за участю «Динамо», в яких були зафіксовані мінімальні перемоги «біло-синіх» – у 5-му турі в домашньому поєдинку з донецьким «Металургом» (1:0) та в 14-му турі на виїзді з «Волинню» (2:1). Допомагати Дерду на лініях будуть асистент арбітра ФІФА Олег Плужник (Харків) та асистент арбітра другої категорії Юрій Маніло, який представляє Хмельницький.

Матч «Іллічівець» – «Динамо» відбудеться в суботу, 21 травня, в Маріуполі на стадіоні «Іллічівець». Початок о 16:00. Пряму трансляцію зустрічі дивіться на телеканалі «Перший національний», за текстовим репортажем стежте на клубному сайті ФК «Динамо».

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер