Ігор Суркіс: «Ми впевнені у своїх силах»

Ігор Суркіс: «Ми впевнені у своїх силах»

За п’ять годин до початку матчу «Шахтар» - «Динамо» у футбольному телемарафоні, організованому телеканалом «Футбол», взяв участь Ігор Суркіс. У прямому ефірі президент столичного клубу розповів про останні новини і бойовий настрій, з яким «Динамо» вийде на поле «Донбас Арени».

- Ігоре Михайловичу, ви нечасто їздите на виїзні матчі «Динамо» в чемпіонаті України. Цей буде виключенням?

- Це гра, яка підводить межу практично під усім сезоном, тому такі матчі я маю відвідувати. Разом із друзями за кілька годин ми вирушимо до Донецька, щоб підтримати свою команду.

- Напевно ви зустрічалися з гравцями, які напутні слова лунали?

- Ви знаєте, перед такими іграми не потрібно нічого казати. Хлопці розуміють, що це один із ключових матчів. У разі нашої перемоги він буде переведений, як прийнято казати, в овертайм, а це дорогого варте – не лише для вболівальників «Динамо», але і для всіх шанувальників українського футболу. Я гадаю, в даному випадку не буде конфлікту інтересів, і донецькі вболівальники також із задоволенням відвідають матч на нейтральному полі. Ми впевнені у своїх силах, будемо битися з першої до останньої хвилини. Хід матчу може скластися по-різному, але легкого життя «Шахтарю» ми не обіцяємо.

- Тобто, ви все ж таки впевнені, що справа дійде до «Золотого матчу»?

- Я сподіваюся, що буде саме так. Я вважаю, що «Динамо» не слабше за «Шахтар»: у певних ігрових моментах сильніші «гірники», у певних – ми. Багато в чому результат матчу буде залежати від удачі. Я сподіваюся, що хлопці сьогодні вийдуть на поле і перемогою над «Шахтарем» компенсують втрату непотрібних очок у попередніх матчах.

- Як почуває себе Андрій Шевченко? Після матчу із «Закарпаттям» нападник скаржився на болі у спині…

- Андрій почуває себе чудово. Я сподіваюся, що сьогодні буде один із найкращих його матчів, оскільки він налаштований по-бойовому. Але не лише Шевченко, але й уся команда має вийти на поле і битися за результат.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер