Гравці «Спартака» коментують поразку від «Динамо»

Гравці «Спартака» коментують поразку від «Динамо»

- На мій погляд, ми грали в цьому матчі гірше, ніж із «Шахтарем», але краще, ніж у першій грі з киянами в Москві, та конструктивніше, ніж із «гірниками» в Донецьку. Гадаю, в нас сьогодні було достатньо моментів, щоб не програти «Динамо».

- Чим відрізнявся нинішній матч із «Динамо» від гри в Москві?

- У Києві ми грали вже краще, оскільки в Москві був лише перший матч і ми ще не встигли втягнутися. Зараз, на мій погляд, «Спартак» фізично виглядає краще й уже додав у готовності до чемпіонату Росії та гри в Самарі.

- Погодьтеся, що у «Спартака» в цьому матчі було лише два моменти: в першому таймі, коли суддя міг призначити пенальті, й потім у другій половині гри, коли спартаківці відіграли один м'яч?

- Ні-ні. Був ще непоганий шанс у Юри Мовсісяна, ще момент у Кротова. Тож якщо б усі ці моменти плюс пенальті склалися на нашу користь, рахунок матчу був би іншим.

Півзахисник «Спартака» Павло Яковлєв (на фото):

- Я не бачу жодних проблем. Це футбол, буває. Пропустили і пропустили, головне – в чемпіонаті не пропускати. Напевно, «Динамо» було трошки швидшим, але це не було величезною перевагою. А ми, напевно, готові зараз відсотків на вісімдесят, – сказав Яковлєв в ефірі телеканалу НТВ.

www.fcdynamo.kiev.ua

* Фото В.Раснера

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер