Гравці «Динамо»: соромно за так званих уболівальників

Гравці «Динамо»: соромно за так званих уболівальників

«Динамо» здобуло крупну перемогу в Охтирці, взявши реванш за поразку на своєму полі в першому колі чемпіонату. Але матч запам’ятався не трьома голами динамівців, а грандіозною бійкою між правоохоронними органами і фанатами. Після гри гравці "Динамо"прокоментували події кореспонденту "Динамо ТВ".

Артем МІЛЕВСЬКИЙ, нападник «Динамо»:

- Артеме, як Сьомін налаштовував команду в перерві?

- Говорив, що ми повинні продовжувати показувати свою гру. Так, у першому таймі і нас не все виходило. Але другий тайм розставив усе на свої місця. Два швидких голи в дебюті другої половини гри дозволили нам грати більш розкуто. Єдине, що затьмарило радість перемоги, - це поведінка вболівальників.

- Як гадаєш, їхню поведінку можна виправдати?

- Не знаю, не мені судити. Нехай розбираються відповідні органи інстанції. Але в подальшому не можна допускати, аби подібне повторилось.

* * *

Мілош НІНКОВИЧ, півзахисник «Динамо»:

- Як налаштовувались на гру? Згадували, як «Нафтовик» скривдив вас у першому колі?

-Так, ми знали, що тут буде важка гра. Перший тайм виправдав очкування, ну а в другому, загравши так, як потрібно було грати в першій половині гри і забивши три м’ячі, ми добились бажаного результату.

- В одному з епізодів ти отримав болючий удар, після чого був замінений. Як самопочуття?

- Дякую, усе добре. Дійсно, суперник шипом влучив у праву ногу, пішла кров. Я попросив заміну, щоб не ризикувати.

- Коли в першому таймі виникла пауза, фактично повз тебе пролітали вирвані крісла. Страшно було в той момент?

- Звісно, страшно. Ми підійшли до трибун, але вболівальники не впізнали жодного з нас! Одне крісло кинули в мене, друге – в Шовковського. Якщо чесно, дуже дивна ситуація. І виникає цілком резонне питання: чи були це наші вболівальники?

- Тобто, ти сумніваєшся в тому, що це були вболівальники «Динамо»?

- А що я можу думати, якщо вони не впізнають гравців «Динамо». Допустімо, мене важко впізнати. Але Шовковського, який вірою і правдою служить команді багато років. Це нонсенс.

- Побідні ситуації з бійками мають місце в Сербії?

- У Сербії бійкою супроводжується практично кожна гра. Але, граючи тут, я зіштовхуюсь із подібним уперше. Тому і настільки шокований побаченим.

* * *

Олександр ШОВКОВСЬКИЙ, воротар «Динамо»:

- Знаєте, сьогодні мені вперше за довгі роки було соромно за так званих уболівальників, які були сьогодні на стадіоні. Я сказав «так звані вболівальники», тому що певен, що це провокація. Коли на початку першого тайму я підійшов до трибун, то побачив, що багато молодих людей були одягнені в маски. Якщо ти вболівальник команди, який резон іти на стадіон і підтримувати свою улюблену команду, ховаючи при цьому своє обличчя? Я продовжую вважати, що це спланована акція.

- Як надаєш, можливо, це правоохоронні органи спровокували подібне чи ж місцеві вболівальники стали причиною конфлікту?


- Не думаю, що місцеві провокували наших. Прості люди, які прийшли на футбол, хотіли в першу чергу побачити футбольне дійство, підтримати свою команду, подивитись на «Динамо». Як і вся команда, я перебуваю в шоковому стані від побаченого.

- Що відчували, коли у вас полетіли крісла?

- Повторюсь, що в найбільш агресивно налаштованих людей обличчя були сховані під масками. Подібне можна побачити лише при ограбуванні. Коли я підійшов до трибун, багато хто не зміг мене впізнати. На мою адресу кричали мати, образливі слова…Начебто до них підійшла не людина, а якась істота.

- Суддя правильно вчинив, перервавши матч, а потім відновивши його?

- Є регламент, і дотримуватись його потрібно у будь-яких ситуаціях. У протилежному випадку повинно бути перегравання.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер