Гравці «Динамо» прокоментували результати жеребкування Ліги Європи

Гравці «Динамо» прокоментували результати жеребкування Ліги Європи

Нагадаємо, сліпий жереб визначив у суперники «біло-синім» бельгійський «Генк», австрійський «Рапід» та швейцарський «Тун».

Огнєн Вукоєвич:

- Я дуже задоволений жеребкуванням, адже нам дісталися команди з хороших країн – Австрії, Швейцарії та Бельгії. Тим не менше, вважаю нашу команду фаворитом групи. Ми маємо проходити до наступного етапу Ліги Європи.

Ігри обіцяють бути дуже цікавими. Зараз усі команди в Лізі Європи грають у хороший футбол, рівень турніру значно покращився. Тому нам потрібно дуже серйозно поставитися до кожної гри й спробувати якомога швидше вирішити завдання виходу до наступного раунду. Думаю, що «Динамо» може далеко пройти у цьому розіграші Ліги Європи.

Я завжди казав, що місце «Динамо» в Лізі чемпіонів. Однак це не означає, що ми будемо робити ставку виключно на чемпіонат України, а Ліга Європи буде для нас не такою пріоритетною. В нас багато хороших виконавців, яким цілком до снаги грати по два матчі на тиждень – й у чемпіонаті, й у Лізі Європи. «Динамо» виходило до півфіналу Кубка УЄФА та чвертьфіналу Ліги Європи, і при цьому добре виступало в чемпіонаті України. Сподіваюся, в цьому сезоні ми пройдемо ще далі.

Домагой Віда:

- Я також дуже задоволений сьогоднішнім жеребкуванням. Сподіваюся, з вашою підтримкою ми вийдемо з групи з першого місця й, як мінімум, зіграємо у фіналі.

Роман Безус:

- Погоджуюся з Огнєном та Домагоєм: жереб для нашого клубу, справді, нормальний. Але не можна недооцінювати наших суперників, оскільки це європейські клуби, які грають у хороший футбол. Перед кожним матчем будемо розбирати суперників. Думаю, перед нами буде стояти завдання вийти з групи з першого місця. Спробуємо з вашою підтримкою виконати його!

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер