Ігорю Коломойському – 50. Вітаємо!

Ігорю Коломойському – 50. Вітаємо!

З приводу Вашого ювілею маю велику честь і чудову нагоду від імені всіх київських динамівців поздоровити Вас, виважену толерантну особистість, шляхетну, порядну і просто чудову Людину! Людину, котра, як і ми, закохана у футбол.

У Вашому житті настає ювілей духу, розуму та здобутків. Ця святкова мить − нагода озирнутися в минуле, але одночасно й точка відліку нових, можливо, найважливіших звершень та перемог.

Ваш життєвий шлях, накреслений долею, був, є і, певно, буде складним і тернистим. Його здатна пройти до кінця з гідністю тільки тверда духом і сильна людина. Така, як Ви, вельмишановний Ігорю Валерійовичу.

Кожен, хто працює поряд з Вами, бачить та відчуває, з якою неймовірною самовідданістю та завзятістю Ви несете свою футбольну місію, піклуючись не тільки про своє улюблене футбольне дитя - ФК Дніпро Дніпропетровськ, а й як справжній патріот - про весь український футбол.

Тож нехай Вам завжди вистачає здоров’я та енергії, натхнення та терпіння, мудрості та дипломатичності, віри та оптимізму − заради подальшого прогресу Його величності Футболу.

Цього святкового для Вас дня прийміть від мене особисто та від усіх київських динамівців найщиріші побажання міцного здоров”я,  щастя і нових звершень у всіх Ваших благородних справах!

Президент ФК “Динамо” (Київ) Ігор СУРКІС

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер