Ігор Тягло: «Радий за дітей, які заслужили на цю перемогу»

Ігор Тягло: «Радий за дітей, які заслужили на цю перемогу»

- Наша команда вперше поїхала на виїзний турнір і відразу його виграла, тому, звісно, емоції найприємніші і найпозитивніші. Дуже радий за дітей, видно, як вони задоволені, посмішки на їхніх обличчях, щасливі і батьки.

Ми почали турнір трохи важкувато, але змогли перебудуватися, і сьогодні в обох матчах показали дуже якісний футбол. Вважаю, ми заслужено перемогли, і подвійно приємно, що у фінальному матчі обіграли команду господарів, якій у другий ігровий день поступилися на груповому етапі. Сьогодні ж узяли заслужений реванш. Якби обіграли у вирішальному поєдинку іншого суперника, напевно, залишилося б почуття недомовленості. Ми побачили їхні сильні сторони, знали, що в їхньому складі виділяється капітан команди - нападник. Ми сказали своїм хлопцям грати щільніше, внесли певні корективи. Наші діти найталановитіші і найсильніші, тому головним було дати їм психологічний відпочинок, щоб вони підійшли до матчу з позитивними емоціями. Вони все можуть, усе вміють, їм просто потрібно було дати волю, щоб вони не боялися обігравати суперників і проявляти себе.

У цьому віці всі діти хочуть забивати м'ячі і ставати найкращими бомбардирами. Іноді, навіть якщо команда перемогла, а хлопчик не забив, можна побачити сльози (посміхається). Загалом хочу сказати, що турнір вийшов хорошим, тут були зібрані команди високого рівня. На змаганнях у Києві нам іноді бракує таких емоцій. Було цікаво виїхати за межі міста, отримати досвід і заряд, який нам допоможе в майбутньому. Попереду у нас ще один виїзд до Вінниці також на хороший турнір. Фундамент, який ми тут заклали, і впевненість, яку здобули, нам дуже допоможуть.

Повторюся, я дуже радий насамперед за дітей, які заслужили на цю перемогу. Ми їх обов'язково ще раз привітаємо, у цьому віці їм потрібна похвала.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер