Ігор Тягло: «На турнірі ми забили 75 м'ячів, пропустили менше 10-ти»

Ігор Тягло: «На турнірі ми забили 75 м'ячів, пропустили менше 10-ти»

- З «Локомотивом» ми неодноразово зустрічалися на київських чемпіонатах і знаємо цього суперника добре. Сьогодні вони грали другим номером, відсиджуючись на своїй половині поля. Протягом усієї гри ми володіли перевагою, створювали гольові моменти. Не хотілося доводити справу до післяматчевих пенальті, тому намагалися перемогти в основний час, але в деяких моментах добре зіграв воротар суперника, а в деяких нашим хлопцям не вистачило холоднокровності й реалізації. У результаті отримали вже третю серію пенальті на турнірах за останні пару місяців, і, на жаль, ми жодну не можемо виграти. Напевно, у зв'язку з цим і у хлопців з'являється невпевненість. Ми вже і воротаря поміняли, і були думки взагалі випустити польового гравця, щоб щось поміняти.

Загалом на турнірі ми забили 75 м'ячів, пропустили менше 10-ти, не програли жодного матчу, але посіли лише шосте місце - це, звичайно, прикро нам, як тренерам, адже ми хочемо перемагати і завойовувати перші місця. Але якщо дивитися на динаміку хлопців, то вона позитивна. Якщо порівняти, якими вони були ще півроку тому, і який футбол демонструють зараз, різниця велика, і це радує. Знаю, що у них попереду ще не одна перемога, не один кубок. Нам потрібен час, щоб зігратися, адже прийшли нові хлопчаки, які показують хороший футбол. Тож наберімося терпіння.

Минулий турнір ми виграли, цього разу зачепитися за медалі не вдалося, але, вважаю, по грі і по індивідуальним якостям наші футболісти перевершують будь-яку команду на цьому турнірі. Просто в деяких іграх удача від нас відвернулася. Але, як відомо, без поразок не буває перемог. Будемо аналізувати свої помилки, робити висновки і рухатися вперед

- Як виникла ідея провести товариський матч із молдавською Академією Раду Ребежа?

- Учора їхній тренер підійшов до нас і сказав, що їм цікаво спробувати свої сили на фоні нашої команди. Ми із задоволенням погодилися. У них хороша команда, яка грає в красивий, комбінаційний футбол, тож, гадаю, нашим хлопцям це також буде корисно. Крім того, хочеться на позитивній ноті поїхати з турніру. Це буде їхній перший міжнародний досвід. Сили у хлопців ще є, це цікавий матч.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер