Ігор СУРКІС зробив сюрприз маленькій уболівальниці

Ігор СУРКІС зробив сюрприз маленькій уболівальниці

Вона прийшла на захід разом із бабусею та терпляче чекала, поки Ігоря Михайловича відпустять журналісти, яким він давав інтерв’ю.

Президент клубу не лише задовольнив прохання дівчинки, яка є палкою прихильницею нашої команди, а й запросив її до свого кабінету. Він дозволив Анастасії роздивитися все навкруги та навіть посидіти у своєму президентському кріслі.

Вона спочатку соромилася, а потім у захваті промовила: «Нічого собі, я сиджу у кріслі самого президента «Динамо»!». Ігор Михайлович розповів маленькій гості про своїх доньок, племінника та батьків, зображених на фотографіях, що стояли на його столі та викликали непідробний інтерес у Насті. «Гарна», - прокоментувала дівчинка світлину старшої доньки Ігоря Михайловича та вражено зітхнула, коли дізналася, що молодша по 12 годин на день займається балетом. Настя із зацікавленістю підтримала розмову, розповівши про свою сім’ю: батьків та бабусь.

Виявилося, що дівчинка не лише вболіває за «Динамо» та дивиться всі матчі нашої команди, а й сама показує гарні результати на уроках фізкультури.

На завершення зустрічі Ігор Суркіс, окрім інших подарунків, презентував гості динамівську футболку із власним підписом, яку Настя одразу ж приміряла на себе, та спортивний костюм.

А також запросив дівчинку на стадіон відвідати домашні матчі команди. Після взаємних побажань усього найкращого Ігор Михайлович сфотографувався із задоволеною Настею.

Незважаючи на незабутні враження, щаслива гостя з бабусею поспішили додому, адже сумлінна дівчинка не забула про те, що завтра йти до школи, і потрібно встигнути вивчити уроки.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер