Ігор СУРКІС: «Задоволений, як зіграли молоді хлопці»

Ігор СУРКІС: «Задоволений, як зіграли молоді хлопці»

- Була важка гра, особливо після єврокубків. Завжди складно грати через два дні на третій. Плюс у нас багато кадрових проблем, особливо в середині поля. У наших гравців низка травм: вибув Сидорчук, пошкодження отримав Гармаш, серйозність якого лікарі зможуть оцінити пізніше. Все це, безумовно, позначається. На щастя, відновився Циганков. А що стосується сьогоднішньої гри, то в будь-якому разі її слід було доводити до переможного кінця і забивати м'ячі у тих моментах, які були. У футболі чудес не буває - ми могли і пропустити на останніх хвилинах. Слід здобувати досвід з таких поєдинків, як проти «Зорі», і грати гранично сконцентровано з першої до останньої хвилини, а також забивати стільки, скільки можливо, адже шансів для цього сьогодні була сила-силенна.

- «Ворскла» є досить незручним суперником для «Динамо», який часто відбирає очки у киян. Перед грою у вас не було побоювань за результат?

- Не було, оскільки я завжди вірю в те, що команда переможе. Але я багато років у футболі і розумію, що після єврокубків і перельотів дуже важко відновлюватися. Тренувального процесу немає - вся надія лише на лікарів. Задоволений, як зіграли молоді хлопці - і Циганков, і лівий захисник Миколенко нічого не зіпсував - молодий хлопець, добре грає. Є кадрові проблеми, які необхідно вирішувати під час зимового трансферного вікна.

- Що ви сказали команді в роздягальні після гри?

- Просто побажав їм гарного виступу у збірних. А в інших буде три дні вихідних, а потім - підготовка до наступних матчів.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер