Ігор СУРКІС: «У цієї команди є велике майбутнє»

Ігор СУРКІС: «У цієї команди є велике майбутнє»

- На жаль, у цій грі не обійшлося без кадрових втрат. Шапаренка зараз повезуть на рентген, здається, у нього «вилетіла» ключиця. Гадаю, хлопці з хорошим настроєм відсвяткують Великдень і будуть готуватися до дербі, до одного з найголовніших матчів сезону проти «Шахтаря».

- Сьогодні у грі було багато гольових моментів і забитих м'ячів. Який гол вам запам'ятався найбільше?

- Один я б не став виділяти, усі м'ячі хороші. Мені сьогодні сподобалися Вербич, Циганков, а також уся лінія атаки. Ще потрібно було забивати. Видно, що в другому таймі команда грала з настроєм, хлопці притираються один до одного. Гадаю, у цієї команди є велике майбутнє. Природно, для цього потрібно посилити певні позиції. Про них знаю і я, і тренер. Для рівня цього чемпіонату України того, що є, може, і досить, але для європейського рівня - ні.

- Вчора обрали нового президента УПЛ. Чи пов'язуєте ви позитивні зміни з цим призначенням?

- Звісно, якщо прийшла людина з міжнародним досвідом, яка працювала в європейському футболі, у Швейцарії, у різних структурах. Йому довірили це місце майже всі клуби, лише два утрималися. Просто потрібно дати йому час, щоб він адаптувався до наших умов і подивитися, що в нього вийде. Його програма - хороша. У багато речей я не вірю, скоріше - сподіваюся. Думаю, якщо йому вдасться об'єднати наші клуби, повернути вболівальників на трибуни, запросити спонсорів, буде чудово. Хтось йому дає часу три місяці, хтось півроку, але я вважаю, слід дати людині попрацювати рік, а після оцінити результат.

- Чого очікуєте від наступного матчу проти «Шахтаря»?

- Гарного, красивого, бойового футболу, з ажіотажем, повним стадіоном, видовищною грою. На цьому етапі будь-який матч визначальний. Сьогодні також не можна було втрачати очки. За кожну перемогу дається три пункти. Якщо матч із «Шахтарем» складеться для нас вдало, боротьба за чемпіонство буде продовжуватися, якщо ні, ми втратимо всі шанси.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер