Ігор СУРКІС: «Будемо посилюватися, комплектуватися і рухатися далі»

Ігор СУРКІС: «Будемо посилюватися, комплектуватися і рухатися далі»

- Сьогодні було швидше водне поло, ніж футбол. В принципі, самовіддача у хлопців була непоганою, враховуючи той факт, що всі вже фактично у відпустці. Закономірний рахунок чи ні, був пенальті чи не було це не ми повинні розбирати. Шкода, що не вдалося виграти, адже були шанси опинитися серед сіяних під час майбутнього жеребкування Ліги Європи. Але обговорювати тут нічого, адже це був не футбол, а комедія. Необхідно зробити певні висновки. В цілому, сезон не вдався, за весь рік ми не виграли жодного трофея. Будемо посилюватися, комплектуватися і рухатися далі.

- Як ви вважаєте, чи варто було переносити сьогоднішню гру?

- Ви знаєте, я не суддя і не інспектор. Тим більше, зараз на футбольне поле виходять відразу п'ять арбітрів. Хлопці сказали, що суддя в полі не хотів давати пенальті, але призначив завдяки підказці бокового. Коваль вибив м'яч, і, подивившись повтор, ми прийшли до висновку, що пенальті не було
нападник сам зачепився за голову воротаря. Мені складно про щось говорити... Добре, що цей результат ні на що не впливав, окрім як на рейтинг країни, а остаточний розподіл місць наших команд був відомий ще до завершального туру. В принципі, хлопці билися на полі і зробили все, що могли на сьогоднішній день.

- З Олегом Володимировичем зідзвонювалися після матчу?

- Ні. Завтра-післязавтра зустрінемося з ним і обговоримо наші подальші плани.

- Як президент клубу, з яким настроєм ви йдете на зимову перерву?

- У мене не може бути поганого настрою, оскільки в іншому випадку я просто працювати не зможу. Нам необхідно комплектуватися
когось відпускати з команди, когось запрошувати. Я говорив, що ми хочемо відпустити футболістів, але це не означає, що ми можемо їх викинути на вулицю. Тих людей, які на сьогоднішній момент не можуть підсилити гру команди, необхідно десь працевлаштовувати. Більш конкретно будемо сідати, і вирішувати питання з Олегом Володимировичем.

- «Бешикташ» уже зробив пропозицію щодо Мілевського?

- Щодо Артема не було жодної пропозиції. А все, що пишуть в Інтернеті, на мій погляд, нагнітають його ж агенти. Я хотів би побачити хоча б один факс від будь-якого клубу з конкретною пропозицією про продаж футболіста. І ми його обов'язково розглянемо.

- Хтось із хлопців повернеться з оренди?

- Мені складно сказати, рішення буде приймати Блохін. Зараз Олег Володимирович остаточно повинен сказати, хто повернеться до команди. До того ж, у нас не так багато людей грає в оренді. У багатьох вона розрахована до літа
наприклад, у того ж Люльки у «Словані». У той же час Алієв може повернутися до Києва не знаю, чи захоче «Дніпро» продовжувати угоду з ним. Але я не думаю, що ми будемо робити ставку на цих футболістів.

- Скільки позицій необхідно підсилювати?

- Ще раз повторюю
не задавайте мені ці питання завчасно. Все одно ніякої конкретики до того моменту, поки я не зустрінуся з Олегом Блохіним, ви від мене не почуєте. Ми запланували нашу зустріч на закінчення календарного року, і цей момент настав.

- Коли команда виходить із відпустки?

- 10-го січня.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер