Ігор СУРКІС: «Привіт тому, хто на чолі КДК. Ісмаїлі зіграв, «Динамо» перемогло»

Ігор СУРКІС: «Привіт тому, хто на чолі КДК. Ісмаїлі зіграв, «Динамо» перемогло»

- Гравці та тренерський штаб молодці. Дякую вболівальникам, яких у робочий день, у спеку прийшло підтримати команди 46 тисяч. Що стосується гри... У таких матчах потрібно терпіти. Команда використала свій шанс. У першому таймі мав забивати Циганков. Він переживає з цього приводу, але Віктор такий хлопець, що швидко зробить висновки й наступного разу реалізує такий момент. Зараз потрібно забути про цю гру та перебудуватися на Лігу чемпіонів. Наступний матч чемпіонату буде теж за три очки. Не треба спочивати на лаврах. Потрібно готуватися, щоб наприкінці чемпіонату ми були першими, тоді завдання буде виконане.

- Наскільки «Динамо» зараз зігране?

- Думаю, ще не до кінця. Адже такі контратаки, які були наприкінці матчу з «Шахтарем», потрібно доводити до завершення. Але колектив згуртований спільною ідеєю. Хлопці розуміють, чого від них хоче тренерський штаб, та ідеально виконують це в обороні. Це дуже важливо. Відчуваю величезну повагу до тренерського штабу Олександра Хацкевича, який продовжує будувати команду. Сподіваюся, що у нього все вийде.

- Як прокоментуєте флешмоб уболівальників із туалетним папером?

- Фанатів не обдуриш. Ніколи. Вони не можуть змиритися з несправедливістю, яку проявляє наша Федерація. Коли підміняють регламент, щоб команди зіграли найсильнішими складами... Я такого ще не бачив. Але тому, хто на чолі КДК, великий привіт. Ісмаїлі зіграв, «Динамо» перемогло, з чим я його й вітаю.

- Попереду матч із чеською «Славією»...

- У Чехії буде дуже важка гра. Хлопцям потрібно встигнути відновитися. Відпочивати немає коли. Матч із «Шахтарем» завершився, усі задоволені, посміхаються. Але це лише одна гра.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер