Ігор СУРКІС: «Дуже й дуже сподіваюсь, що ми виправимо ситуацію»

Ігор СУРКІС: «Дуже й дуже сподіваюсь, що ми виправимо ситуацію»

- Сподіваюся, що найближчим часом гравці порозуміються один із одним, почнуть розуміти, чого від них хочуть, буде стабілізовано склад. Дуже й дуже сподіваюся, що ми виправимо ситуацію в Лізі Європи, яка мене турбує найбільше. Тому що я вам скажу так: не вийти з такої групи із цими гравцями – це злочин перед нашими вболівальниками. Я думаю, що всі це усвідомлюють, і в найближчих іграх виправити все можливо, все в наших руках.

Я сподіваюся, що ми вже пройшли ту межу, яка була падінням та порозумінням один із одним. Сподіваюся, що ми вже маємо прагнути йти вгору й тільки вгору. Іншого не дано. Донизу вже просто нема куди опускатися.

У мене в голові є певний час, який я відвів Олегу Володимировичу Блохіну. І він про це знає. Знає, які завдання він має виконати перед командою київського «Динамо». Говорити про них я не буду, але він їх знає. Я йому довіряю й сподіваюся, що у нього все складеться. Тому що якщо у нього не складеться
, вектор буде різко змінено.

Я вже казав, і в клубі про це знають. Я буду працювати над запрошенням іноземного фахівця. Пройшов я динамівську плеяду. Це один із останніх із могікан. Я й, призначаючи Блохіна, казав, що це моя остання надія на те, що корінний динамівець, корінний киянин виведе команду на якісно новий рівень. Дай Боже, щоб Блохін працював на цій посаді до глибокої старості, але при цьому він має показувати результат. Він про це знає.

Якщо ж із Олегом Володимировичем нам доведеться з тих чи інших причин розлучитися, тренер у київському «Динамо» буде з іноземним корінням. Вважайте це моєю офіційною заявою.

Я зобов'язаний придивлятися до можливих кандидатур, тримати в голові, кого я хотів би бачити на цій посаді. Але це не розмова сьогоднішнього дня. На сьогоднішній день я довіряю й вірю в Блохіна. Бо якщо не складеться у Олега Володимировича, це чергова моя помилка.


www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер