Ігор Суркіс: «Можемо дивитися вбік першого місця»

Ігор Суркіс: «Можемо дивитися вбік першого місця»

Після матчу з «Ворсклою» всіх цікавило одне питання – наскільки серйозна травма в Артема Мілевського. Це в першу чергу й запитали журналісти у президента «Динамо» Ігоря Суркіса:

- Артему зараз роблять операцію у клініці «Борис», куди викликали лікарів. Після її завершення ми будемо знати, на який термін він вибув. Йому мають вставити пластину, будемо сподіватися, що все мине добре. Перелом у такому місці, за попередніми прогнозами фахівців, значить, що за 12 днів він зможе повернутися до групи. Але якщо чесно, я в це не дуже вірю.

- Це втрата для «Динамо»?


- Я вважаю, це величезна втрата.

- Вас влаштувала гра сьогодні?

- Я розумів, що вона буде такою. Але мене влаштував результат. Якщо ми говоримо про два рівноцінних склади, ті виконавці, яким дають шанс, мають не відбувати номер, а доводити, що вони недаремно претендують на місце тих, хто грає постійно. Не ставлячи основний склад, головний тренер зайвий раз довів, що він не помиляється: в основі виходять ті, хто перебуває у найкращих кондиціях.

Вихід Ярмоленка та Єременка сьогодні дав результат. Команда додала у швидкості, і впродовж 15-ти хвилин зробила всю гру. Це говорить про клас. Втім, це мали робити й ті, хто вийшов на поле з перших хвилин, а не чекати, що суперник їм здасться на милість. Враховуючи результати інших матчів, ми не могли сьогодні втрачати очок. «Шахтар» програв, «Металіст» та «Дніпро» зіграли внічию, тому в нас з’являється перспектива замахнутися на перше місце. Не знаю, як буде надалі, але вбік верхнього рядка вже можемо дивитися.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер