Ігор СУРКІС: «Сподіватимемось, що з Олегом Володимировичем все буде добре»

Ігор СУРКІС: «Сподіватимемось, що з Олегом Володимировичем все буде добре»

Cтан Олега Володимировича прокоментував президент медичної клініки "Борис" Михайло Радуцький.

- Ми вважаємо, що, на жаль, не пройшов безслідно психоемоційний сплеск, який пережив Олег Володимирович за останні десять днів. Але загрози для життя немає.

Звичайно, загадувати ніхто не має права, але стан стабільний, і ми сподіваємося, що все буде добре, - розповів Михайло Борисович.

- Олегу Володимировичу прописане стаціонарне лікування. Який термін потрібен - я не готовий сказати, загадувати не будемо. Зрозуміло, що ми робимо все можливе, щоб Блохін пошвидше став біля керма "Динамо. Ми скучили за перемогами і хочемо, щоб Олег Володимирович швидше одужав, - цитує медичного фахівця www.kp.ua

Лікарі кажуть, що найближчим часом Блохіну треба побути поза футболом.

- Ви ж знаєте Олега Володимировича. Він вже мало не завтра зібрався на тренування, але ми, звісно, не пустимо. Ми спеціально забрали з палати телевізор і заборонили всі відвідини. Емоційність може піти не на користь.

Cтан Олега Блохіна не викликає серйозних побоювань і за кілька днів має нормалізуватися. Про це сказав президент «Динамо» Ігор Суркіс.

«Це результат певного стресу. Адже на Олега Володимировича останнім часом звалилося велике навантаження, перш за все психологічне. Але, сподіваюся, пройде 4-5 днів у спокійному режимі, і стан нормалізується. Він хлопець здоровий, його обстежили. Будемо сподіватися, що все буде добре. У будь-якому разі, на сьогоднішній день передумов для хвилювань немає ніякі», - сказав Ігор Михайлович.

«Я його вже відвідав, ми нормально поспілкувались. Сказав йому, щоб не нервував, не переживав. Команду ніхто не кине, є люди, тренери, які, сподіваюся, зроблять все як треба, щоб до одужання Блохіна команда була в гарному тонусі. Але найголовніше - щоб одужав він , - цитує Ігора Суркіса Gazeta.ua.

Олег Блохін призначив відповідального за підготовку команди до матчу з "Дніпром", який відбудеться у неділю, 7 жовтня.

«Підготовка команди до гри з «Дніпром» доручена Олексію Михайличенку, який з Блохіним постійно на зв'язку. Всі інші будуть йому допомагати», - зазначив президент «Динамо».

www.fcdynamo.kiev.ua

 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер