Ігор СУРКІС. 15 років на чолі «Динамо»

Ігор СУРКІС. 15 років на чолі «Динамо»

Всі наступні 15 років роботи на чолі найтитулованішого клубу України Ігор Суркіс ставив перед собою і командою однодумців незмінно максимальні завдання, вкладаючи душу, сили і кошти для їхнього досягнення. Перемоги і блиск золотих медалей часом змінювалися гіркотою поразок, але і вони ніколи не були причиною опускати руки, зійти з обраного курсу.

За півтора останніх десятиліття ФК «Динамо» (Київ) шість разів ставав чемпіоном України, шість разів володарем Кубка України і шість разів Суперкубка України! Динамівська школа підготовки футболістів справедливо вважається найкращою в Україні та однією з провідних у світі, до збірної України «Динамо» постійно делегує своїх найкращих представників. Розвивається клубна інфраструктура, реалізуються масштабні соціальні проекти з підтримки дітей, ветеранів футболу, військових АТО...

Перелік досягнень ФК «Динамо» Київ за президентства Ігоря Суркіса можна продовжувати. Найголовніше, у Клубі залишаються вірними традиціям, в нас живе істинно динамівський, переможний дух, щороку в будь-якому турнірі перед футболістами і тренерами ставляться виключно максимальні завдання!

Згадаймо п'ятнадцять років президентства Ігоря Суркіса! Разом - до перемоги!

*фото А. Лукацький

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер