Ігор Ощипко: «Ми зробили велику справу»

Ігор Ощипко: «Ми зробили велику справу»

Футболісти «Карпат», обігравши «Динамо», створили головну сенсацію 27-го туру чемпіонату України. Звичайно, після поєдинку гравці «зелено-білих» були в журналістів нарозхват. Захисник Ігор Ощипко дав коментар по матчу і для Інформаційного відділу «Динамо».

- Для нас це була дуже важлива гра на шляху до мети – перемагати в кожному матчі. Ми вдома змогли обіграти «Динамо», яке показує чемпіонську гру, тому, звичайно, всі задоволені, адже ми зробили велику справу. Наскільки я пам’ятаю, «Карпати» вже дуже давно не перегравали «Динамо». Приємно, що сьогодні ми порушили цю традицію.

- За рахунок чого вдалося зломити опір суперника?

- Гадаю, за рахунок самовіддачі. Ми не відступали, постійно прагнули грати у свою гру, яку нам поставив головний тренер.

- Вирішальну роль зіграло вилучення у складі суперника?

- Я був трохи далі від того моменту, тому добре його не бачив. Гру судить арбітр, все залежить від нього. Я не можу оцінити ані його рішення, ані дії Зозулі.

- Вже відчуваєте себе учасниками Ліги Європи?

- У нас попереду ще три матчі чемпіонату. Наступний поєдинок проти «Таврії» також дуже принциповий. Якщо зможемо обіграти симферопольців, тоді можна буде говорити про Лігу Європи.

- Не можу не запитати про виклик до збірної...

- Звичайно, дуже задоволений, що мене викликали, але поки про збірну прагну не думати. Всі думки лише про клубні справи і про ігри, які залишилося провести в чемпіонаті.

Світлана Полякова, Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Фото fckarpaty.lviv.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер