Ігор КОСТЮК: «Вибираємо тактику агресивної гри вперед зі швидкими переходами в атаку»

Ігор КОСТЮК: «Вибираємо тактику агресивної гри вперед зі швидкими переходами в атаку»

- Сьогодні ми досягли результату, але якість гри залишає бажати кращого. Перший тайм вийшов ще більш-менш, а другий в плані організації гри, скажімо так, провалили.

- Чи є у команди завдання додавати в кінцівці і забивати не тільки на початку матчу, а й в кінці?

- Протягом усієї гри ми хочемо реалізовувати кожен момент. Вибираємо тактику агресивної гри вперед з швидкими переходами з оборони в атаку. У другому таймі цього не було. Добре, що забили третій м'яч, але якість передач в кінцівці, в зоні завершення залишає бажати кращого. Це не тільки проблема нападників, а й усієї команди.

- Здалося, що голи були забиті більше, завдяки індивідуальним діям, а не командним...

- Що стосується організації гри, особливо, у другому таймі, почалися індивідуальні помилки і авантюрна гра, футболісти приймали неправильні рішення. Кожен намагався проявити себе, а не грати на команду.

- «Колос» - новачок першості України, які особливості цієї команди відзначили б?

- Це - організована команда, у якої, можливо, не завжди вистачає виконавської майстерності, але є величезне бажання. Видно, що тренер працює. В обороні швидко перебудовувалися, тому нам і не вдавалося розкривати зони. Хоча в першому таймі багато створили моментів і передумов для взяття воріт, крім забитих м'ячів. Але реалізація підвела.

- В якому режимі буде працювати команда під час паузи, пов'язаної з матчами збірних?

- Хочемо провести товариський матч і працювати в тижневому циклі. І будемо чекати, коли наші футболісти повернуться з збірних. А решта хлопців, які залишаються тут, будуть тренуватися і готуватися в матчу з ФК «Львів» 13-го вересня.

- Уже визначилися можливі суперники «Динамо» в Юнацькій Лізі УЄФА, з ким би хотіли зустрітися на першому етапі?

- Будь-якого суперника треба поважати. Зараз немає слабких команд - всі чемпіони своїх країн, а ними не стають просто так. Звичайно, можна говорити, що хотілося б якусь команду з Молдавії або Кіпру, але ми не шукаємо легких шляхів. Хто попадеться, до того і будемо цілеспрямовано готуватися, вивчати, аналізувати і грати. Але все це вже після жеребкування.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер