Ігор КОСТЮК: «Володіли перевагою, проте не було реалізації»

Ігор КОСТЮК: «Володіли перевагою, проте не було реалізації»

- Це юнацький футбол, завжди є той, хто програв, і той, хто переміг. Трагедії ніхто не робить, зробимо певні висновки. Можливо, втома накопичилася, але швидше за все просто у суперників було більше агресії, особливо в середині поля, там, де ми мали розпочинати атаки. У нас це не виходило тому що довго працювали з м'ячем, перетримували. Те, що зазвичай у нас працює, коли ми швидко перехоплюємо м'яч, працюємо з м'ячем в середині, виходимо в атаки, забиваємо - сьогодні цього не було. Це майстерність. У цій грі реалізації моментів не було, хоча і володіли перевагою. Наша гра повинна бути більш агресивною, більш фланговою, чого сьогодні не було на полі.

Про недооцінку мова не йде, швидше про саме розуміння гри. Виходячи з того як хлопці бачать гру, вони повинні розвивати свої атаки на поле. Це було в другому таймі, але недостатньо швидко, і ми не включали фланги.

Продовжуємо працювати у звичайному режимі. Трагедії ніхто не робить, це футбол. Зробимо корективи. Ми робимо свою роботу, наша задача – готувати гравців, а після таких поразок - робити висновки, вказувати на помилки і, незважаючи ні на що, рухатися далі.

Хлопці засмучені. Погано, що вони почали звертати увагу на суддівство. Я їм сказав перед грою не звертати на це увагу, тому що в будь-якому випадку арбітри будуть симпатизувати нашим суперникам. Хлопці почали розмінюватися на це, звертати увагу на суддівство, а не на свою гру. Зараз у нас буде пауза, розберемо гру, проаналізуємо і будемо рухатися далі.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер