Ігор КОСТЮК: «Володіли перевагою, але не зовсім правильно розпоряджалися м'ячем»

Ігор КОСТЮК: «Володіли перевагою, але не зовсім правильно розпоряджалися м'ячем»

Підсумки матчу підбив наставник нашої команди Ігор Костюк:

- Ми були готові до того, як буде розвиватися гра, припускали, що суперник стане діяти на контратаках і не дозволяли їм проводити швидкі атаки, також були готові до втрати м'яча. Але не дуже добре зіграли в завершальній стадії: створювали моменти і не реалізовували їх. У другому таймі до штрафного майданчика «Олімпіка» все робили правильно, а ось завершальні передачі у кінці чи удари не виходили, оскільки хлопці не завжди приймали правильні рішення. Хоча, передумов для взяття воріт було багато.

- Другий м'яч «Динамо» забило лише наприкінці другого тайму, чи змушував слизький рахунок 1:0 нервувати після перерви?

- Ми весь час володіли перевагою, добре, компактно розташовувалися і провели багато атак з нашою перевагою: п'ять в три, п'ять в чотири і т.д. Але, повторюся, неправильно розпоряджалися м'ячем. Питання про переможця ми повинні були знімати ще в першому таймі і на початку другого, оскільки в атаку виходили добре. Після перерви ми освіжили гру, випустили свіжих Ісаєнка, Мащенка, і вони в кінці забили другий м'яч.

- Наскільки ця перемога важлива в емоційному плані після попередньої невдачі з «Вересом»?

- Ми і з «Вересом» протягом обох таймів володіли перевагою. Але, якщо в тому матчі нам було важко доходити до воріт суперника, було мало передач з флангів, сьогодні, навпаки, моментів було багато, ми просто їх не реалізували. Але і з «Вересом», і з «Олімпіком» ми повністю володіли перевагою. У минулому турі суперник двічі перейшов центр поля - і ми пропустили два м'ячі. Наші захисники зробили висновки і сьогодні надійно убезпечили свої ворота, оскільки були готові до втрати м'яча і запобігали контратакам на наші ворота.

- Чи могли б виділити когось із своїх підопічних?

- Не став би цього робити. Наприклад, Лига забив гол, але це робота нападника: бути на вістрі атак і забивати. А крім цього він не використав ряд моментів, в яких зобов'язаний був відправляти м'яч у сітку.

- Хлопці 2001 року народження, які були в збірній під час підготовки до другої частини сезону, вже надолужили згаяне?

- Зараз іноді виникають проблеми саме через те, що вони не пройшли з нами збори. На жаль, ми не могли їх тренувати, і фундамент, який повинен був бути закладений, у них відсутній. В результаті, вони не витримують два тайми, і в грі не завжди до кінця розуміють наші тактичні заготовки.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер