Ігор КОСТЮК: «Внесли корективи у перерві – і це принесло результати»

Ігор КОСТЮК: «Внесли корективи у перерві – і це принесло результати»

- Провели хорошу гру, перемогли. Був достатньо хороший суперник. У першому таймі не все вдавалося зробити, у перерві внесли корективи. Потрібно швидше пересувати м`яч, тому що повільне поле, висока трава, потрібно за рахунок швидких передач робити все – і це принесло свої плоди. Почали швидко пересувати м`яч – це допомогло забити два голи, і були ще моменти поблизу воріт суперника, проте ми їх не реалізували. 

- Крім поля, ще, можливо, доводилося робити поправку на вітер? Сьогодні був сильний вітер – як це вплинуло на гру?

- Це координація гравців – коли м`яч зависає вгорі, вони повинні швидко приймати рішення, куди він впаде, лишатись сконцентрованими та до кінця грати. У другому таймі ми по вітру грали, щоб було більше ударів. М`ячі забили – отже, правильно діяли. 

- До гола «Ворскла» чинила непоганий опір. Команда знаходиться вгорі турнірної таблиці. Як ви оціните гру суперника? Наскільки важко далася ця перемога?

- Команда організована, плюс повільне поле та вітер не допомагали нам швидко розвивати свої атаки. Через це було складно розкривати оборону. Я радий, що ми внесли корективи у перерві – і це принесло результати. Хлопці зрозуміли, що потрібно робити – і забили два м`ячі.

- Попереду у вашої команди старт у Юнацькій Лізі УЄФА. Як проходить підготовка до першого раунду?

- Так і проходить підготовка (показуючи на поле, де щойно завершився матч). У неділю приєднаються ще кілька хлопців, які грають за команду «Динамо» U-21. Два дніі до гри тренуватимемося загальною групою. Суперника подивилися, вивчили. Розуміємо, що потрібно нам для того, щоб досягти позитивного результату. Готуємося, усі хлопці в доброму гуморі, в очікуванні. 

- Скажіть декілька слів про суперника…

- Насамперед це команда, яка пропускає мало м`ячів. Вони у чемпіонаті Болгарії знаходяться на першому місці. У тих іграх, які ми дивилися, хороша реалізація, вони грають за рахунок швидких атах і надійної гри в захисті. Є виконавці, на яких слід звернути увагу, тому проаналізуємо ще – і в бій.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер