Ігор Костюк: «У плані гри хорошим вийшов перший тайм»

Ігор Костюк: «У плані гри хорошим вийшов перший тайм»

- З чим пов'язаний той факт, що Вівчаренко сьогодні грав на позиції центрального захисника, а також в опорній зоні?

- Це пов'язано з тим, що багато футболістів грали за свої збірні команди, де провели час досить інтенсивно: деякі гравці зіграли по три матчі. Тому ми застосували ротацію, дали кільком виконавцям відпочити перед грою Юнацькою Лігою УЄФА з ПАОКом в Греції. Це допомогло нам сьогодні досягти позитивного результату. Також в плані гри перший тайм був хорошим.

- Хет-трик Ваната для вас логічна подія?

- Так. У нього було мікропошкодження, через яке він не брав участі в попередніх іграх. Тому сьогодні для нього було важливо відчути ігровий ритм і забити м'ячі. У деяких моментах він навіть надмірно брав ініціативу на себе, зокрема, були моменти, коли можна зіграти в пас, діючи на команду. Але Владислав молодець, що забив три м'ячі. Працюємо далі, щоб він міг брати участь в гонці бомбардирів, конкуруючи з Абдуллаєвим з «Шахтаря». Повторюся, після травми для нього це дуже важливо.

- Заміна Джозефа Окоро була вимушеною?

- Так, у нього з'явилися проблеми з гомілкостопом, і лікарі сказали, що необхідно провести заміну.

- Чи можна цю гру розглядати, як підготовку до поєдинку з ПАОКом?

- Ні, перш за все, це була гра чемпіонату України, в якій нам було необхідно досягти позитивного результату, при цьому зберігши і відновивши тих футболістів, які були в збірній. Цю перемогу присвячуємо президенту «Динамо» Ігорю Суркіса, який сьогодні відзначає День народження, і приєднуємося до численних привітань і побажань всього найкращого.

- Який план підготовки до матчу з грецьким ПАОКом?

- У неділю ми збираємося на базі, в ніч на понеділок вилітаємо, і в Греції будемо вже до 9.00 ранку. Там тренуємося два дні, а на третій - гра. Головне - вчасно дістатися туди, і оскільки є два дня запасу, побоювань щодо затримок у нас немає.

- На якому етапі відновлення Миколи Михайленка? Ми його ще побачимо в цьому сезоні?

- Йому ще належить два тижні ходити на милицях.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер