Ігор КОСТЮК: «Шкендію» будемо ретельно вивчати, аналізувати і серйозно готуватися»

Ігор КОСТЮК: «Шкендію» будемо ретельно вивчати, аналізувати і серйозно готуватися»

На цьому етапі кияни зіграють із македонською «Шкендією»:

- Емоції після жеребкування звичайні, я вже говорив, що на шляху чемпіонів немає слабких команд - такі апріорі не стають чемпіонами у внутрішній першості своїх країн. Тому всіх суперників потрібно поважати, ретельно вивчати, аналізувати і відповідально до них готуватися. Найближчим часом почнемо цим займатися, оцінювати сильні та слабкі сторони «Шкендії», у нас для цього є якраз місяць, протягом якого ми зіграємо ще кілька матчів у першості України. У них, можливо, будемо використовувати тактику, яка нам стане в нагоді в поєдинках Юнацької ліги УЄФА.

Те, що ми граємо перший поєдинок удома, а матч-відповідь - на виїзді, думаю, великого значення не має. Минулого року з болгарським «Септемврі» ми теж грали спочатку вдома (виграли 1:0), а потім на виїзді (перемога 5:1). А з «Андерлехтом» - навпаки, але в обох випадках досягли позитивного результату і пройшли далі. Юнацький футбол не завжди передбачуваний. Звісно, домашні трибуни і підтримка глядачів мають величезне значення, як, наприклад, у домашньому матчі з «Ювентусом», коли зібралося багато вболівальників - це додає додаткових емоцій. Узагалі, будемо однаково серйозно готуватися як на першу, так і на повторну гру. У будь-якому разі усе залежить від нас самих, від обраної тактики і плану на матч. Хлопці дуже хочуть виступити вдало.

Команди-суперниці були розподілені за географічним принципом на чотири групи, тому ми припускали, що далеких подорожей не буде. Мабуть, виняток становила лише казахстанська «Астана», з цією країною у нас велика різниця в часі.

Словом, будемо готуватися і намагатися досягти позитивного результату, головне - підійти до цих поєдинків в хорошому стані, з оптимальним складом і без кадрових утрат через травми футболістів.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер