Ігор КОСТЮК: «Радує, що хлопці виконують наші тактичні задумки»

Ігор КОСТЮК: «Радує, що хлопці виконують наші тактичні задумки»

- Радує, що хлопці виконали нашу установку. «Шахтар» практично не мав моментів біля наших воріт, а у нас були хороші передумови для атак. Ми не реалізували свої моменти, але план на гру витримали. Я вдячний хлопцям, що вони повністю виклалися на полі, після напруженого графіка їм вистачило сил, і вони дотерпіли.

- У складі «Динамо» вийшли молодші гравці, ніж у «Шахтаря», зокрема, з команди U17...

- Ми розуміємо, що у нас є рух вперед, гравці з дубля потрапляють до першої команди, з нашої команди переходять до U21, відповідно, ми підпускаємо хлопців з академії. Сьогодні у нашому складі було три гравці 2002 року. Мене радує, що вони грають на рівних, а моментами і краще, ніж ті хлопці, які вже виступають за дубль. До слова, наші дублери обіграли «Шахтар» з рахунком 3:0, хоча там теж були хлопці молодшого віку. За правильної організації гри і належному відношенні можна грати з будь-яким суперником.

- У кінцівці «Динамо» мало шанс вирвати перемогу...

- Коли удар Шулянського заблокував захисник? Це футбол, хто забиває, той і виграє. Мене більше радує, що наші хлопці прогресують і вже зараз виконують якісь тактичні задумки, які ми їм пропонуємо. І виконують їх до кінця, при цьому якість не страждає.

- Як швидко Ісаєнко повернеться до обойми?

- Він уже почав тренуватися, але до кінця ще не відновився. Думаю, ще тиждень він потренується, після чого будемо готувати його до ігор зі «Львовом» та «Андерлехтом».

- Чому пропустив матч Нещерет?

- У нього проблема з привідним м'язом стегна.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер