Ігор Костюк: «Після замін зламався малюнок нашої гри»

Ігор Костюк: «Після замін зламався малюнок нашої гри»

- В принципі, у першому таймі і на початку другого ми грали добре. Хлопці виконали все, про що ми їх просили. Ми володіли перевагою, але нам не вдалося агресивніше зіграти в завершенні атак і реалізувати свої моменти. Проте, за ці відрізки хлопцям хочу подякувати.

Але знову кульгає наша готовність реагувати на втрату м'яча. Гравці, які вийшли на заміну, повинні були підсилити гру, дати свіжості, але вони навпаки робили багато обрізок, браку. У підсумку суперник забив нам два м'ячі, не сворюючи багато моментів.

Це майстерність юнацької команди, над якою ми повинні працювати  щодня. Така реалізація моментів властива в молодому віці. Десь пощастило, десь ні. Потрібна стабільність, щоб наші гравці витискали максимум зі своїх моментів. Усе починається на тренуваннях і переноситься у гру.

Потрібна концентрація уваги. А сьогодні футболісти, які вийшли на заміну, послабили нашу гру. Зламався малюнок, який повинен був бути у нас. Ті гравці, які були на полі до цього, створювали більше моментів і були активнішими та агресивнішими. Але в таких іграх футболісти і ростуть, набираються досвіду. Без цього нікуди.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер