Ігор КОСТЮК: «Першим таймом задоволені, другим- ні»

Ігор КОСТЮК: «Першим таймом задоволені, другим- ні»

- Другим таймом ми залишилися задоволені, а ось першим - ні. Не сподобалося ставлення футболістів, з яким вони вийшли на поле. Було багато браку в простих передачах, хоча ми їх попередили, що поле полили, і вони повинні були грати більш якісно. Замість цього м'яч пересувався повільно, а гравці не завжди виконували те, що ми говорили, вийшли на гру трохи недоналаштованими і розслабленими. Але в перерві ми внесли корективи, і на другий тайм вийшла зовсім інша команда, хлопці були зовсім по-іншому заряджені, додали в швидкості, і повністю переважали суперника, домінуючи на полі.

- Переломним моментом став перший забитий м'яч, після якого забивати стало легше, та й гра виходила краще?

- Так, але ви бачили, що у нас і до цього було кілька моментів, просто не вистачило реалізації. Але це зрозуміло: якщо таке ставлення, то і м'яч не йде у ворота.

- Наумець здорово виконав кілька стандартів, загрожував воротам з гри, і у підсумку був винагороджений за старання і оформив дубль?

- Хлопці виконали те, що ми просили: грати на більш високій швидкості, робити більше флангових передач, тому що суперник наситив середину поля. Це призвело до першого забитого м'яча.

- Сорокін був відсутній у заявці, він травмований, чи це пов'язано з конкуренцією?

- Він планувався до складу на гру, але, на жаль, на тренуванні пошкодив спину, відчув спазм. Тому його не було. Лікарі кажуть, що йому вже легше. Можливо, з завтрашнього дня він почне тренуватися.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер